0

sarı selim kimdir göçmenlerin entegrasyonu bu adamın elindedir kültürlerarası yetişkinlerin stratejilerin ve davranışların uyumu etkili bir şekilde göçmenlere yardım ve destek alanında çalışan kişiler için oldukça elzemdir yabancı vatandaşlar ile uzmanlar arasındaki teması sağlamak ve yerel halk ile yabancılar arasında olumlu bir etkileşimi teşvik etmek önem teşkil eder bunun ev sahibi ülkedeki göçmenler ile diğer etnik azınlıklara da saygı gösterilmeli üzerinde olumlu etkisi olacaktır ayrıca yerel kuruluşlarda ve stk larda çalışan uzmanlar göçmenler ile kendi kültüründen olup daha önce de o coğrafi bölgede kültür şoku bütünleşmiş kişiler arasındaki bağlantıların kurulmasında teşvik etmelidir aynı zamanda göçmenlerin o kültüre erişimine desteklenmelidir öte yandan göçmenlerin entegrasyonu kendi kültürel kimliklerini bir yana bırakmaları gerektiği asla düşünülmemelidir onların kültürel

0

kanuni sultan süleyman'ın ve hürrem sultanın oğludur. kanuniden sonra osmanlı padişahı olmuştur.

0

zevkine sefasina, içkisine düşkün olduğu söylenir. kanuni'nin oğludur.

0

ikinci selim'dir. kanuni sultan suleyman'in hürrem'den olan ogludur. kanuni sultan sulryman öldügünde tahte o gecmistir. gordugu bir ruya sonucu edirne'de selimiye camisini yaptiriyor mimar sinan'a. eglenceye duskundu. sarayda olen ilk padisahtir.

0

kanuni sultan süleyman 'ın oğludur. çeşitli entrikalarla şehzade mustafa' nın kuyusunu kazıp tahta geçmiştir. alkole ve esrara düşkünlüğü sebebiyle osmanlı devleti duraklama devrini başlatmıştır kendisi.

0

2. selim'dir. hürrem sultan'ın ogludur. kanuni sultan süleyman oldüğünde tahta gecmiştir. savaşlara katılmamıştır. idareyi sadrazamına bırakmıştır. saray da ölen ilk padişahtır.