0
0

suya alerji varmıdır veyahut suya alerjisi olan varmıdır bilemem ama sudan korkusu olan vardır bence..gerçi bunlar sudan sebepler ama ben küçükken sudan kaçardım onu bilir onu söylerim hatta su savaşlarına bile katılmazdım o derece bir kaçış benimki bu anımı da siz değerli dostlarımla paylaşmak istedim

0

suya alerjisi olan insan yok denecek kadar azdır haberlerde görmüştüm banyo yapamıyor yüzünü yıkayamıyor du bir kız bu onun için zor olmalı susuz yaşanmaz cunki. vücuduna su değdiğinde kızarıp sisiyordu tedavisi var mi bilmiyorum ama baya zor bir hastalık.

0

su alerjisi nasıl oluyor hiçbir fikrim yok. çünkü suyu her yerimizde kullanıyoruz

0

suya normalde alerjim yok ama bu kuşadası'nın suyu pis olduğu için. ben alerji oldum yani sular temiz değil herkes hazır su kullaniyor

0

evet bir zamanlar haberlerde çıkmıştı. suya alerjisi olduğu için çok zor günler geçiren hayatı çok kısıtlınan birileri olduğunu biliyorum. pek nadir de olsa su alerjisi bazı insanların başına gelebiliyor.

0

daha önce suya alerjisi olan duymadım. suya alerjisi olmak ne kadar kötü bir duygudur. evde sular kesilse ne kadar zorluk çekiyoruz. her şeyin başi su. temizlenemedigimizi düşünsenize... her şey ne kadar da kötü olur. nerdeyse evde suyla yapılmayan bir iş yok. suya alerjisi olmak demek hayatın işkenceye dönüşmesi demek.