0

bence düz yazı öğretilsin. çocuklar resim yapıyor sanıyorum mesela el yazısı yazıyorlarmış, vallahi okuyamıyorum. öğretmen bunun yazısını çok beğeniyor diyorlar mesela ama hiç okuyamıyorum. bence düz yazı öğretilsin, el yazısı 5.sınıftan sonra öğretilebilir ve çocuk da istediğini seçip o şekil yazabilir. bence en güzeli böyle olur

0

ben ilkokula gittiğim zamanlarda bana el yazısı öğretilmişti o zamanlarında tecrübesizliği üzerimizde olsada lise dönemine geçtiğimde kullandığım düz yazıya geçtiğimde düz yazının daha kolay olduğunu anladım

0

düz yazı çünkü düz yazı daha kolay öğrenilir

0

el yazısının öğretilmeye başlandığı zaman dördüncü sınıftaydım el yazısı öğrendikten sonra düz yazı yazma olayı sıfıra indi bende üniversite sonuna kadar bütün sınavlarda el yazısı yazdım. hocaların okumakta en zorlandığı yazı benim yazımdı.

0

el yazısı bana arap özentisi gibi geliyor. çocuklar yazamıyor kendi yazdığını okuyamıyor. memnun olan bir kişi duymamıştım. günlük hayatta da kullanılmıyor, kitaplarda kullanılmıyor çok gereksiz bir uygulamaydı.

0

düzyazı öğretilmeli çünkü ilerde zaten el yazısı değil düzyazı kulanıyor öğrenciler

0

ben ilk okulda el yazısı yazdım sonra düz yazıya geçtim bence düz yazı

0

el yazısı kadar saçma bir şey yok çocukları zorlamaktan başka bir işe yaramadı kesinlikle düz yazı öğretilmeli ilk olarak sonra el yazısı dersi veriliyor zaten öğrencilere.

0

bence ıkısıde ogretılmelıdır ama el yazısı gunumuzde yaygın degıl

0

bana kalırsa düz yazı öğretilmelidir. çünkü o daha kolay