0

duz saç her zaman daha kullanışlıdır. istediğiniz her şekli kolaylıkla verebilirsiniz.

0

kıvırcık saçlı biri olarak bence kıvırcık hem her şekilde yapılabiliyo hem de çok havalı duruyor bence

0

saç daha iyi yormaz insanı ve guzel duruyor tabi kıvırcıkta bazen güzel olabiliyor

0

kıvırcık saçla uğraşmak zordur yıkamadı zor taraması da öyle şekle girmesi ayrı dert en iyisi düz saç herşeyi kolay pratik kullanışlı saç cinsi

0

düz saç daha kullanışlıdır.kıvırcık saçın bakımı zordur.şekilden şekile girmesi uzun zaman alır ve uğraştırır.fakat kıvırcık saç her zaman tercihimdir.çok daha havalı duruyor.

0

düz saç daha kullanışlıdır kıvırcık saçı gerçekten şekillendirmek düzleştirmek o kadar zor ki en azından düz saç oldu mu düzleştirmeye fazla gerek kalmıyor. düz saçı en azından sürekli şekillendirmek zorunda kalmıyorsun zaten kendi düz olarak kalıyor ama kıvırcık saçı gerçekten öyle değil sürekli şekillendiriciler ile veya düzleştiricilerde sürekli düzleştirme miz gerekir yerine gelmiyor ve papaz gibi görünüyoruz gerçekten. kafamız çok büyük gözüküyor kıvırcık saçlı bence tabii ki bazı kişilere gerçekten çok yakışıyor kıvırcık saç ama ben kendimi yakıştıramıyorum genellikle düzleştiririm.

0

düz saç daha kullanışlıdır, bakımı daha kolaydır, kolay şekil verilebilir. ama düz saçlı olmama rağmen kıvırcık saçı hep çok sevmişimdir ve kıvırcık saçlarım olsun istemişimdir. ama arkadaşlarımdan kıvırcık saçın kullanımının da ne kadar zor olduğunu biliyorum. ama kıvırcık saç çok daha güzel duruyor bence.

0

kıvırcık saçlı olduğum için kıvırcık saçın ne kadar uğraştırıcı olduğunu iyi bilirim. yıkarken incitmemek lazım duşta krem sürmek ya da maske yapmak bakımını yapmak lazım duşta ıslakken taradın taradın bir daha kuruduktan sonra taramak gibi bir şansın kalmıyor. saçları duruladıktan sonra elidor krem 7/24 tarzı krem ve saç köpüğü ile şekil vermek gerekiyor. daha sonra vigo başlığı olan bir kurutma makinesiyle kurutmak gerekiyor. bu da epey vaktini alıyor insanın. kırk yılda bir toplayasın varsa her yerden bir kıvırcık saç çıkıverir, potluk yapar ve kusursuz bir topuz yapmak 45 50 dakikanı alabilir. oysa düz saçlı olsan saçlarını tara, kurut bitiyor işlem hafif düzleştirici işi görüyor. kıvırcık saçta düzleştirmek de olay. saatler sürüyor evde kendin düzleştirirsen. kuaförde bile en az 40 dakika harcıyorlar kıvırcık saçın düzleştirilmesine. bir de sonradan kabarma ihtimali var ona göre yatıştırıcı bir şeyler sürmek spreyle sabitlemek gerek ki o da kısa süreli işe yarıyor. kıvırcık saçlısın saçının yapısı bu birkaç saat sonra kabaracak ve cadıya dönüşeceksindir. o yüzden diyorum ki düz saç daha kullanışlıdır.

0

bence düz saç her zaman daha güzel olduğunu ve taranma konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadıklarını düşünüyorum.

0

her sac guzel fakat kivircik saclar biraz daha cazip geliyor daha guzel

0

düz saç daha kullanışlıdır. kıvırcık saça bakmak daha zordur. düz saça istediğimiz gibi şekil verebiliriz. ama kıvırcık saçlar için aynı şeyi söylemek zordur.

0

kivircik sacin ayri bi guzelligi var bence her kisiye yakismiyor ama yakisana da tam yakisiyor :)
duz sac bence daha kullanislidir.