0

ben genelde yabancı dizi izliyorum. netflix bu konuda hakikaten müthiş. olan depresyonunuzu alıyor yerine eğlence neşe gizem aksiyon koyuyor. e yalan bir dünya olsa da ne yapacaksın bir şekilde kendini avutman laızm. neyse.. geçeyim izlediğim dizilere. şu sıralar how i met your mother izliyorum ve aşırı derecede beğendim. ön yargılarım sebebiyle izlemeyi reddetmiştim fakat harika bir komedi. two broke girls izledim yine komedi dalında fazlaca iyi bir dizi. maniac, the 100, the good place, the umbrella academy de diğer favorilerimden. polisiye sevenleriniz için lie to me, the mentalist ve criminal minds tavsiye ederim. daha gerçek hayatla bağlantılı olsun derseniz de mind hunter favorim.

0

evet izliyorum ama pek fazla takip ettigim yok
hercai,bizim hikaye ,erkenci kus ,cukur

1

jet sosyete izliyorum şu an gündemde ve ekranda olan dizilerden. stres yok, gerilim, dram, entrika, silah vs. hepsinden uzak gül geç bir dizi olduğu için. diğer dizileri ve hayatı çok güzel tiye aldığı için.

kadını da izliyordum ama artık gereksiz uzun ve sıkıcı olmaya başladı bu nedenle fragmanlardan ya da kısa sahne videolarından takip ediyorum.
istanbullu gelini de ilk zamanlarda izliyordum ama artık bitmeyen dramlar yüzünde ruhum daralıyor izlerken.
tüm kanalların benzer dizileri var ve bu benim için çok sıkıcı. o nedenle güncel dizilerden tek favorim jet sosyete.

0

dizi izliyorum türk dizileri her akşam tvde bir dizi var izlediklerim hercai, bir zamanlar çukurova, avlu, jet sosyete, gülperi, istanbullu gelin, çukur, söz, nöbet, çarpışma

0

türk dizilerinin hepsini çok fazla bilmiyorum ama çoğu hoşuma gidiyor. her gün dizi izlemeye vaktim olmuyor hepsine bakamıyorum. izleyebildiğim çukur var bide söz vardı. çukur en beğendiğim ve keyifle izlediğim dizidir. sen anlat karadenizi beğeniyorum bide fırsat buldukça onu izliyorum.

0

çukur,sen anlat karadeniz,avlu,bizim hikaye.
yabanci dizilerden de game of thrones,breaking bad,the walking deat,oz

0

evet izliyorum ve eski diziler ilgimi daha çok çekiyor. şu anki dizileri çok begenemiyorum.
şu an izlediğim bir çukur var. genel olarak breakin bad, prison break, lost. the walking dead gibi dizileri döndürerek izlediğim oluyor. bunun dışında türk dizisi olarak aliye, asmalı konak, merhamet, leyla ile mecnun, avrupa yakası, hayat bilgisi, arka sıradakiler, kuzey güney, aşk yeniden gibi dizileri seyrediyorum

0

eskiden izlerdim şuan pek takip etmiyorum eskiden leyla ile mecnun kardeş payı behzat ç gibi dizileri izlerdim şuan ki diziler aynı tadı vermiyor suanki bütün dizileri leyla ile mecnun değişmem .

0

dizi izliyorum
türk dizisi olarak;
çukur
çarpışma
internet dizisi olan şahsiyet
yabancı olarak;
cloak & dagger
fringe
the last man on earth
punisher
grimm
million little thing

0

izliyorum tabikide the o.c çukur medcezir

0

evet izliyorum çukur izliyorum yabancı olarak game of thrones ve la case de papel

0

şuanda shameless son sezon son bölümü izledim yeni bölümlerini bekliyorum aynı zamanda da vikingslerin yeni bölümlerini bekliyorum

0

valla türk dizisi olarak en çok bizim hikaye, arka sokaklar, yasak elma söz dizisini izliyorum. yabancı dizilerden ise supernatural, riverdale, doctor who dizilerini izlemeye çalışıyorum.

0

eskiden çalışıyordum dizi izleyemiyorum şimdi evde olunca zaman da geçmeyince yapacak fazla bir işimiz de olmayınca haftalık dizilerim var günlük
pazartesi yasak elma fox tv
salı kadın fox tv
çarşamba fark etmiyor o güne ne dizi varsa
perşembe bizim hikaye fox tv
cuma gülperi show tv
cumartesi erkenci kuş star tv
pazar kardeş çocukları star tv bu dizileri izliyorum

0

dizi zaman zaman izliyor um avlu,elimi bırakma ,arka sokaklar,diriliş ertuğrul, bir litre göz yaşı,çukur,söz,

0

bir çok yabancı dizi izlerim ,bunların arasında beni en çok etkileyen ve sürekli insanlara tavsiye ettiğim bir kaç tanesinden bahsedeyim . birinci tabiki game of thrones dizisi , en yüksek imdb puanına sahip olan dizi aynı zamanda . hikayesi ve kesintisiz aksiyon ile gayet sürükleyici bir dizi. bunun dışında prison break dizisini izlemeni de tavsiye ederim ,kendisine hayran bırakan bir dizi .

0

en sevdiklerimi sıralayacağım
1.leyla ile mecnun
2.rick and morty
3.bojack horseman
4.sherlock holmes
5.doctor who ( son sezonlar biraz sıkıcı ve yeni gelicek kadın doktor benim canımı çok sıkıyor )
6.family guy
7.baba candır
daha fazla var fakat aklıma gelmiyor iyi seyirler

0

dizi izliyorum evet the walking dead favori dizimdir kesinlikle öneriyorum fakat dizi amerikan menşeilli olduğu için rahatca bulanamıyor ve sezon arası çok uzun sürebiliyor bu durum aslında tüm amerikan filmleri için geçerli buna katlanırım diyosan twd vazgeçilmez bi dizidir.

0

dizi izliyorum herkese de çok tavsiye ediyorum.
tabi başta

game of thrones
peaky binders
vikings
la casa de papel
the walking dead
stringer thinks
dizi izlemek çok güzel bir aktivite bence hele ki izlediğiniz dizi eski zamanlardan bahsediyorsa mesela game of thrones çok eski zamanlardan bahsediyor ve gayet güzel ve bir kaç yıl önce dünyanın en iyi dizisi seçilmiştir bu yıl nisan ayında sezon finali yapacak ve diziyi bitireceklerini açıklayan yapımcılar çok büyük bir kitle tarafından bekleniyor ben 1 yıldır gelmesini ve son bir ay kala yeniden izleyip diziyi kafamda yenilemek için netflix alacağım

vikings ise baş rol de gerçek ismini bilmediğim dizide ki ismi ragnar loadbrok olan ve dizinin başlarında çiftçi olan ragnar ' ın nasıl bir kral olduğunu anlatıyor ve bu dizi de dunyaca bilinen ve beklenen dizilerden.

the walking dead ise milyonlarca izleyicisi olan zamanında dünyayı kendisine bağlamayı başarmış bir dizidir fakat bir anda izleyicisini kaybetmeye başlayan dizi yeni sezonlarına yine de devam ediyor.

0

evet dizi izliyorum. genel olarak "vikings" dizisini takip ediyorum ve severek izliyorum. izleyecek dizi bulamayanlara bu diziyi önerebilirim.