0

benim bu zamana kadar izlediğim yabancı diziler şu şekilde;
-lost,
-the wampire diaries,
-healer,
-wentworth...
wentworth dediğim bizim avlu dizisi var ya. onun orijinal hali. başka bir yabancı dizi izlemedim. ama supernatural ve prison break'ı da merak etmiyor değilim açıkçası.

0

izlediğim tek yabancı dizi van helsing. bayadır da kafayı buna takmış durumdayım. özellikle kız kardeşler karakterlerine bayılıyorum.

0

evet ben izliyorum.hatta tatilde bunları izledim:hakan:muhafız,the elite,sex education

0

ben baya yabancı dizi izliyorum
the heirs
shalemess
sherlock holmes
lacasa de papel
super natural
the walking dead
the legend of the blue sea
the school 20113

0

ben eski de yabancı dizi izlerdim. artık yabancı dizi izlemiyorum ama en son 1 tane izledim küçük adam gerçekten de on numara bir filmdi bence tavsiye ederim şu an sadece dizi olarak hint dizilerini izliyorum seviyorum yani hasta kaçırmam.

0

sadece la case de papel dizisini izliyorum.
konusunu kısaca anlatayım size.
5 ay boyunca çok uzman ekip tarafından hazırlanmış bir soygun planı düşünün. bu ekibi bi araya profesör lakaplı bir adam topluyor. hiç kimse gerçek adını kullanmıyor ve bir birlerine tokyo,berlin gibi sehir isimleri kullanıyorlar. planın bası olan profesörün babası bir soygun planı yapar ve bu soygunu sonunda hayatını kaybeder. oglu profesör bu planı gerçekleştirmek için çok güzel bir planla darphane soygunu yapar. ekip 8 kişiden olusur ve 20 güne yakın darphanede kalırlsr. sadece profesör dısarda kalıp iceriye destek verir. basarılı bir soygundan sonra bir tinelden kacarlar. netfilex tarafından 2 sezon cekildi. şuanda 3. sexon cekilmesi için hazırlıklar yapılıyor. izlenmesi gereken bir dizidir. size tavsiye ederim.

0

hayır ne yerli ne de yabancı izlemiyorum ama yaz tatilinde ingilizce bi şeylere başlamayı düşünüyorum artık

0

izliyorum ben genelde kore ya da hint dizilerini.