0

şimdi bu soruda sanırım fark edilmeden karekteristik bir yaklaşım ar. ortamlara uyum sağlayabilen insanlar iyi geçinen, olumlu bir yaklaşım sergileyebilen ve sorun çözmede usta insanlardır. öte yandan size ayak uydurulmasını beklemek sizin kendine güveni olmayan ve yeniliklere kapalı bir insan olduğunuzu ve kırılgan bir kişiliğe sahip olduğunuzu gösteriyor.

-1

diyelim ki bir ortama gittik ama hiç bana göre değil o zaman bende o ortama asla ayak uydurmam. ortam bana ayak uydursun ben ne diye sevmediğim istemediğim bir ortama ayak uydurayım ki, zaten hiç sevmem öyle durumlara düşmeyi. bu yüzden dürek ordan çıkıp giderim istemediğim rahat, etmediğim, doğru bulmadığım ortamlarda durmam.

0

ortam bana uygunsa uyum sağlarım ama kendimden ödün vermemeye çalışırım.

0

genellikle o ortama ayak uydurmaya çalışırım ama ortamına göre de değişir tabiki. nasıl bir ortam eğer kimseyi tanımıyorsam sessiz kalıp dinlerim çok fazla muhabbet etmem mesafeli yaklaşırım ciddi dururum. ancka tanıdığın insanlar arasındaydam söze katılırım eğlenirim ortama ayak uydurmaya çalışırım çoğu zaman dinlerim sonra yorum yaparım ortam da dönen konulara göre sohpet ederim eğlenmeye gülmeye çalışarak ortama ayak uydururuö genellikle.

-1

ortamin bana ayak uydurmasi biraz egoisf bir yaklasim beklenti olabilir.
ama ben ortama uyum saglayabilirim.

0

bir ortama ayak uydururum ama gerçekten beni sıkıyor sa çabuk kaçmaya karar veririm çünkü rahatsız olurum onun için önce gidip bakmam lazım malesef

0

ortamda ki insanlara göre değişir ve istedim şeyler oluyorsa devam ederim ortama ayak uydururum eğer sevmediğin insanlar var ve istemedeğim birşeyi zorla yaptıracaklarsa ortamın bana ayak uydurmasını isterim.

0

tabi her ortama uyum sağlamaya çalışırım

0

genellikle ben ayak uydururum ortamı ortam bana bazen ayak uydurur.bir ortama girdiğimde mesela bir arkadaş ortamına girdiğimde daha çok adapte olmayan ve ayakta durmaya özen gösteririm sürekli benim olmasını istediğim şeyleri onları yaptırma onları bana oyun ayak uydurmasını istemem açıkçası tabii ki de olsun ama aşırı bir şekilde diretmem.

0

ortama sonradan dahil olmuşsam neden insanların ortamını bozayım ki ben onlara ayak uydururum

0

benim ortam nasıl bir ortam olursa olsun sürekli ayak uydururum asla bir kenara çekilip oturmam ne olursa olsun ortama katılırım ve ayak uydururum.hiç bir yerde ortam size katılmaz sizin ortama ayak uydurmanız gerekiyor diye düşünüyorum.

0

girdiğim yere bağlı.. ortamı bilerek gideceğim yer ise.. zaten ben ortama uyarım.. ilk defa deneyimleyeceğim bir ortam ise bakarım, bana uymuyorsa çeker giderim ya da kendi çevremi oluştururum.. benim gibiler de vardır mutlaka o ortama uyamayan..

0

genellikle bana ayak uydurulmasi hoşuma gider ama çoğunluk ısrarcı ise ayak uydurmaya calisirim

1

ikisi de oluyor ama ben daha uyumluyum bence

0

her ikisi de olabilir. onu benim paşa keyfim bilir.:)

0

genellikle değil her zaman ben ortama ayak uydururum asla ortamın bana ayak uydurduğunu düşünmüyorum :)

0

ortamda sevdiğim insanlar varsa ve herkes halinden memnunsa tabikii ayak uydururum.