0

vücudumuzdaki bütün organkar çok önemli ama en önemlisş kalptir kalp durdumu bütün organlar durur onun için kalbimize iyi bakmalıyız

0

kalptir kalp vücudumuzun en önemli ve en güçlü organı kalptir

1

vücudumuzun tüm organları çok ama çok önemlidir. ancak kalp ve beyin organları en önemlileridir. beyin emir vermez ise kalp çalışmaz,kan pompalamaz, ölüm sebebidir. kalp kan pompalamaz ise organlarımıza oksijen taşınmaz, beynimiz oksijensiz kalır, ölürüz.

0

vücudumuzun bütün organları işlev bakımından önemlidir .bir tane organın sağlıklı çalışmaması durumunda bütün vücut ve organlar bundan etkilenir ve görevlerini doğru bir şekilde yerine getiremezler.ama farklı bir açıdan bakarsak soruya hangisi çalışmazsa yaşam sona erer diye buna kalp ve beyin örnek verilebilir.bir böbrekle yaşanabilir ama kalp ya da beyin olmadan yaşamak mümkün değil

0

vücudumuzun önemli organı kalptir bence o atmazsa hayat durur kıymetini bilmek gerek

0

vücudumuzun en önemli organı damarlarimiz ve atar damarlarimizdir.aslında hepsi önemlidir asla birisi eksik olunca insan rahat edemez

0

en önemli organımız damarlarımızdır çünkü kalbe beyine bütün organlara geçişi sağlağan bir aracıdır

0

vucudun en önemli organının kalp oldugunu unutmamali.cünkü kalp diger organlar gıbı kendını yenılemez.zarar gorurse tmm fisiniz cekilir.bu yuzden kalp organına ıyı bakmalı ona faydalı besınler tuketmeliyiz.

0

bence vucudumuzda her organ çok önemlidir ancak kalbin yeri farklıdır neden derseniz insan bedeninde kalp durduğu taktirde o beden yaşamanı yitiriyor diger organlarımızda çok önemli ancak dediğim gibi kalp diğerlerine göre daha çok önemli eğer kalbimiz atmiyorsa ölmüsüz demektir ve diğer organlarda ölmüş demektir.

0

en önemli organ damarlarımızdır diğer organlar damarlar olmasa işlem görmez.

0

beğin bence çünkü neredeyse tüm organların yeri tutuluyor ama beğinin yeri tutulmuyo, kalbin bile yerine tutan makineler var.

0

vücudun tüm organları çok önemli hepsinin bir işlemi var,

0

vücudumuzun en önemli organı beyindir. tüm organlarımı yöneten adeta bir orkestra şefidir.

1

vücudumuzun en önemli organı beyindir. tüm hareketlerimiz beyinde kontrol edilir, beyin ölümü gerçekleştiğin de yaşamsal tüm faaliyetler durur.

0

her organımız çok önemli ve değerli. allah hiçbirinin yokluğunu göstermesin.

0

bence kalp, kalp durduğu an zaten ölmüşsünüz demektir.