0

en nefret ettiğim bir burç yok ama özelliklerine ve o kişiye alışamadım burç sanırım ikizler burcu . ikizler burcunu şimdiye kadar hiç anlayamamışımdır . çok kararsız ve tutarsız insanlar olabiliyorlar .

0

ben koç burcundan nefret ederim tam anlamıyla egoist insanlar oluyorlar. bu hayatta sadece kendileri varmış gibi davranıyorlar. herşeyi elde edebileceklerini sanıyorlar ve elde etmek için de her yola başvurabiliyorlar. onlar için istediklerini elde etmek için yaptıklarının bir sınırı yok herşey onlar için mübah. yeter ki kendileri mutlu olsun herkes onları sevsin. ayrıca çok kıskanç insanlar kimsenin başarısını çekemiyorlar bu en yakınları olsa bile fark etmez onlar için. çünkü en başarılı onlar olmak zorunlar.

0

burçlarla fazla alakam olmadığı için yorum yapamıyorum burç özelliği denilen şey insanın kendi karakteridir

0

en sevmediğim burç kovadır kendini beğenmişlikleri inatçılıkları sadece kendini düşünmeleri sevmediğim özellikleridir.

1

en nefret ettiğim burç akreptir. tanıdığım tüm akreplerden zarar gördüm.

0

en nefret ettiğim yengeç yaw herşeyi kıskanıp aynı zamanda ispiyoncu luk herşey var hiç sevmiyorum burclarla ilgilenmiyorum ama bu burcuda sevmiyorum ben şahsen oglagim

0

burçlardan çok anlamam özelliklerini de fazla bilmem ama başak burcu erkeklerden uzak durulması gerektiğini öğrendim.

0

en sevmediklerim diyebilirim öncelikle balık burcu çok duygusal yapıdadır duygusal ağlayan insanlara pek tahammül edemiyorum aslında olur olmadık şeylere ağlayan diyebilirim sonra tabi ki ikizler burcu dengesizlikleriyle nam salmış bir burç en yakın arkadaşlarımdan biridir saati saatine değil saniyesi saniyesine değişebilen bir burç ve duygusaldır aynı şekilde.

0

en sevmediğim değilde en anlaşamadığım burç yengeç burcu.. hiç-bir sekilde anlaşamıyorum.

1

çok saçma soru değil mi? bir insan özellikle bir burçtan neden nefret etsin.. bu ancak bir kişiye nefreti vardır.. ondan dolayı onun burcuna bakış açısıdır da bu da saçma.. o kişinin dışında o burca dahil nice insan var..