0

arayarak bulunursa adı aşk olmaz .aşk dediğin şey birden karşına çıkmalıdır.

0

düz duvara tırmanayasaya kadar sürekli çalışmak emek göstermek gerekir .

1

hiçbir şey yapmana gerek yok. aşk zaten seni bulur. senin hiç beklemediğin, hiç ummadığın anda seni bulur.

0

öyle bir şey yaparak sevgili bulamazsın bir anda beklemediğin bir zamanda, aniden oluşan bir durum.

1

sevgili sahibi olmak öyle ev sahibi araba sahibi olmak gibi bir şey değil. hissettiğin kişiye karşı pozitif oluşun'dur. %50 kısmı beğendiğin kişinin özellikleridir onu beğeniyorsan zaten ortak noktalarınız vardır sonrası %1lik kısmını sizin kendinizi göstermeni sanırım %51'lik kısım yeterlidir. kendine güven sıcak kanlılık her şeyi kazandırır.

0

hiçbir şey.sevgili denilen şey plan kurarak yapılan bir durum değil ki.beklersin beklersin gelmez.ama birgün mutsuzsundur hayatını güzelleştirmek istersin ama yapabileceğinde birşey yoktur.sadece zaman geçsin istersin. öylece yaşayıp giderken birde bakmışsın ki yalnızlığına eşlik edenin gelmiş.seninle mutsuz olmayıda göze alıp gelmiş.e şimdi sen o insanı nasıl hayatına almazsın ki?sen almamak için uğraşsan bile bir bakmışsın o insan hayatının merkezi oluvermiş. hoşgelmiş sevgili.

-1

önce aşık olması lazım. bu soruya bakılırsa pek aşkla alakasız gibi duruyor da buradan onu belirteyim dedim. aşık olursan onu kazanmak için herşeyi yaparsın zaten. onunda duygusu varsa (senin sorduğun yere anca gelebildik bak) sonra zaten ilişki başlar.

0

bence şuanki dönem bu sevgili olayı olmazsa olmaz bişey haline geldi bu böyle olmamalı insanlar sevgiliyi ihtiyaç olarak görmemeli ihtiyaçlar çok klasik şeylerdir bu yüzden olmamalı zaten. sevgiliniz olması için bişey yapmanıza gerek yokki eğer bunun için bir çabaya girerseniz zaten 1 0 geride başlarsınız bu arayışta dalda dala konulabilir buda insanı sevgiden soğutabilir böyle relax olunmalı fazla kasmamalı sevgiliniz olması için mutlaka sizi bekleyen aşık olacağınız böyle farklı özel biri var sizi bekliyor karşına mutlaka çıkacak arayışa gir sen yinede ama fazla arama harbi zararlı çıkarsın bence

1

kızlara bakıp kızlarla konuşup sohbet etmesi yeterlidir. sevgili yapmak kolay ama mesele düzgün birisini bulup o ilişkiyi ömür boyu sürdürebilmekte ki bu da çok zor.

0

bence güvenini kazanmaktır gerisi önemli değil.