0

psikoloji durumu elverişli insanların olması yeterli. bence evlenmeden önce kan falan veriliyor bi sıkıntı var mı diye. aynı şey psikoloji içinde yapılmalı. psikolojisi bozuk insanlar evlenip çocuk sahibi olmamalı.

0

saygı,sevgi,empati,güven,fedakarlık,sadakatlik... bu kelimelerin hepsi huzur açıklamasının terimleri. bunlardır bir aileyi mutlu huzurlu yapan şeyler. bunlar olmasa mutlu bir aile ortamı olmaz. bu terimlerin arasından bir tanesini bile çıkaramıyorum inanın.

0

bence bunun olabilmesi için her şeyden evvel aile bireylerinin arasında karşılıklı güven ve birbirini anlama dinleme olması gerekir.ebeveynler bazen çocuklarının iyiliğini düşünüyoruz derken çok büyük hatalar yapabiliyorlar koruyucu olmak başka bir şey bunu yaparken çocukların kişiliğiyle oynamak başka bir şey o yüzden ben en baştaki şartın empati olduğunu düşünüyorum.

1

tek kelimeyle para huzuru getiren para mutlu olan bir ailenin. çebi. azicikta olsa dolu mu sıkıntı da derte biter

1

huzur olması lazım. en önemlisi bence odur.

1

bunun icin huzur getekli sevgi olmali ve huzur olnasida para olmasi lazim cunku artik para cok degerli artik para olunca bir ev ve bir araba ve hayatini aylik surdurecek para lazim ve ondan sonra huzur oluyor ben oyle dusunuyorum ve herkesin hayati iyi olmuyor cunku vazilar alkol ,icki ,uyusturucu gibi seylerde hayati bozup ve siddet evde uygulaniyor cunku bazilarin hayati para olmayinca huzu olmuyor cunku.

1

doğuştan şanslı olman lazım eğer şanslı değilsen ve sahip olamadıysan o zaman ilerleyen yıllarda kendin yuva kuracağın zzaman yine şanslı olmalısın ki iyi bir insana aşık olup kendi mutlu yuvanı kurabilesin. bu işler hep kader kısmet!

1

bunun için öncelikle sevgi olmalı çünkü sevgi olmadan hiç bişey olmaz seveceğin bir eşin bir çocuğun olmalı sevgiyi hak etmeli ve her an sevgisini göstermeli dürüst olmalı yalan dolanla hiç bi yerde mutluluk olmaz kişiler karşılıklı sorumluluklarının farkında olmalı ve yerine getirebilmeliler bütün yük birinin omuzlarına atılmamalı erkek ailesini kimseye muhtaç etmeneli kadında erkeğin kıymetini bilip ona elinden geldiğince yardım etmeli bencil olunmamalı hep bana yapılmamalı fedakar olmalı saygı olmalı anlayış olmalı güler yüz olmalı kin nefrete yer olmamalıdır.

1

mutlu bir aile ortamı için iyi bir karı koca iyi bir anne baba ve insanları seven saygı duyan birer bireyler olmak gerekiyor

1

herkesin birbirini dinlediği,anlamaya çalıştığı,tahammulsuz olmadigi,birbirine hayati zorlastirmadigi,birbirini oldugu gibi severek degistirmeye calistirmadigi,sicakligi,guveni,saygiyi,sevgiyi hissettigi bir ev ortamı.

1

bence mutlu bir aile hayatı için en önemli şey huzur

1

mutlu bir aile ortamı icin herkes birbirine güvenmeli sonuna kadar herkes birbirini sevmeli ve herkes samimiyetli olmalı ve evde huzurun olması gerek ve herkes birbirine saygılı olmak zorunda herkesin güleryüzlü olması lazım kımse asık suratlı olmamalı ve paylasımcı olması lazım herkesin evde herkes yanındakini düsünmeli destwkleyici olmaları sart evde muhakak huzurun olması lazım ve bide paranında olması gerekiyı para olursa zaten geri kalan hersey hal olur huzurda saygı ne varsa hal olur para sayesinde cünkü para olmazsa evde hicbirsey yolunda gitmez

1

mutlu bir ailede güleryüz herkesin birbirine samimi olmasi paylaşmayı ve destekcileri olmalıdır. yanında ailen olduklari zaman o ailede herkesin huzuru ve mutluluguda olur diye inanıyorum.

1

öncelikle ailede yaşayanların birbirine yardım etmesi birbirine saygı göstermesi

1

mutlu bir ailede ilk baş kendine yeni bir hayata başladığını ve önceki hayatının unutman gerekir. yani önceden tek başınaydın şimdi eşin ve çocukların olacak ona göre sorumluluğunu yerine getirecen. eşinin fikirlerine danışıp ona göre karar verecen. mutlu bir aile ancak eşinle iyi geçinirsen olur.

2

mutlu bir aile ortamı için en başta evlenen kişilerin yeni bir aile kurduklarını benimsemeleri gerekir. sonra çocuklar arasında ne olursa olsun ayrım yapılmamalı. büyük, küçük hiç farketmez herkesin düşüncesine saygı gösterilmeli. bir karar alınacaksa bu karar hep birlikte verilmeli. aile ile birlikte vakit geçirilmeli. aile bireyleri birbirlerini sevdiklerini her fırsatta göstermeli ve söylemeliler. gereksiz yere yapılan tartışmalardan kaçınılmalı. şiddet hiçbir şekilde olmamalı. tabi bir de aile bireyleri ne olursa olsun birbirlerine güvenmelilerdir.

1

mutlu bir aile olmak için birbirini sevmek ve saygı duymak ayrıca son derece seviyeli olmak lazım. para olmazsa huzur olmuyor. para da muhakkak lazım.

1

huzur olmasi lazım en başında. ebeveynlerin aklı başında olması gerekir.

1

mutlu bir aile ortamı olabilmesi için evin içinde öncelikle huzur ve tartışmanın olmaması lazım.

1

mutlu bir ailemi ortamı için mutlaka evde huzur ve mutluluğun olması lazımdır.bir evde huzur yoksa mutluluk yoksa o ailede bir çok sıkıntı çıkabilir.heleki ailenin çocuğu varsa o çocuk bir çok sorundan etkilenebilir.benim tercihim olarak mutlaka mutlu bir aile ve huzurlu bir aile istiyorsak eğer ilk önce güzel bir işimizin ve güzel bir gelir kaynağımızın olması lazımdır.çünkü eğer olmazsa bir çok sorundan etkilenebiliyor insan.güzel ve düzenli bir işimiz olmadan bence mutlaka çocuk felan hayatımıza katmamalıyız.çünkü aksi takdirde bir çok sorunla karşılaşabiliriz.