0

arkadas ortamı ile tatile gittik. izmir alacatı eylül aynının başlarında. 8 kişiyiz biz 4 erkek 4 kız.
bir gece sahilde oturup biraz alkol içtik. müzik falan güzel bi ortam. sonra arkadaslar dediki oyun oynayalım. ne oynayalım? falan derken doğruluk mu ? cesaret mi ? oynayalım dediler. iyi dedik tamam oynayalım. basladık oyuna. cesaret diyenlere hep agır seyler söylüyoruz. oyunun kuralıda birisi pes pese iki kere dogruluk diyemez. sıra bana geldi deniz diye bi arkadasım var. sordu bana dogruluk mu ? cesaret mi ? bende gaza gelip cesaret dedim. hayatımın hatasını yaptıgımı sonradan anlarım. sahilde en az 30 kişi var arkadas dediki jetsikiye biniyoruz arkamdan gelirken ben bir geri zekalıyım diye bagıracaksın. toplamda 20 tur atacagız dedi. ben yok falan dedim ama mecbur yaptım. hayatımdaki en büyük cılgınlık olabilir.

0

bu yaz ayında kurban bayram'ın 1. günü arkadaşlar tatile gidelim mi dedi, benim hiç gönlüm yoktu bayram ve tatile gitmek bana biraz ters hareket geliyor, arkadaşlarda biz çalışıyoruz tatile gidemezsek, bir daha gidemeyiz diyerek beni ikna ettiler, apar topar otobüs biletlerini gece 12 ye mersine aldık. mersinde kalmak için bir çok yeri aradık ama bayram dolayısıyla her yer doluydu ve biz gece 12 de otobüse atlayıp mersine saat 3 de indik, her yer kapalı ve bir allahın kulu sokakta yoktu. bir arkadaş bir parkta uyuyalım sabah aydınlanınca taşucuna gideriz dedi, ben kabul etmedim o kadar yanımızda para ve telefonlar var, hepimiz uyusak biri yanımıza gelip alıp götürse ruhumuz duymazdı. ben bir taksiye atlayalım taşucuna vardık mı plaj da otururuz sabaha kadar,gün doğuncada yer bulmaya koyuluruz dedim, bir arkadaş taksiye vereceğim parayı orda harcarım dedi, aynı arkadaşın aklına bir fikir geldi, keşke gelmeseydi, o an beynini kullanamama özelliği olsaydı:) o akıllı arkadaş haritayı açıp 10 dakikalık yol en fazla bir saate ordayız hadi yürüyelim dedi:) bizde onun aklına uyup 1 saate varır hesabı yaparak, düştük yola 10 dakika geçmedi önümüze 4 köpek geçti ver kurtulmayı başardık. taş ucuna varana kadar 5 kez önümüzü köpekler kesti ve bu arada o parayı taş ucunda yerim diyen arkadaşı taksi parasının 2 katını yolda yedi ve taşucuna vardığımızda sabah saat 6 idi ve 3 saat yürümüşüz :d

1

en çılgınca haraketim:babam bana araba sürmeyi 2 3 haftada felan anca öğretmişti.fakat bana benden izinsiz felan arabayı kullanma demişti.bende gizlice bi araba arabayı çalıştırıp ekmek almaya gidip geri gelmiştim.

1

fazla çılgınlık yapmam pek bana göre değil çılgınlık yapmak. ama bir keresinde yanlış otobüse binip kendi kendime bir çılgınlık yapmıştım :)