0

bak yazıyorum kazancımı... 1696 tane soru.... 5515 cevap. bu yazdığım 5516... alınan ödeme 279.08 daha ödeme talebinde bulunmadığım da 28.69 tl almadığım ödeme... yani şuan toplamda 307.77 yapıyor kazancım... bu da demek oluyor ki aslında cevap yazmak daha fazla kazandırıyor... nazlı54 adlı arkadaşımız benim cevap sayımın 3 katı şeklinde soru sordu ama aldığı kazanç benden düşük. yani burada soru sorarak daha fazla kazanç sağlanıyor düşüncesi var maalesef... bak diyorum ya işte, benim cevaplarımın iki katını soru olarak sormuş... ama gidin kazancını sorun, benden daha az kazanmıştır kendileri. yani kaç kere de arkadaşlara diyoruz, kazanç için buradaysanız, cevap yazmak, hele hele uzatarak yazmak daha fazla kazanç yapmanızı sağlar diyoruz ama dinletemiyoruz maalesef...işte bu sebepten dolayı sadece sorulara sınırlama getirilse keşke.

0

ilk once yeni basladigim icin fazla bilmiyordum ben cunku anlamiyordum fazla tacas yavas ogrendim ve 1 gunde soru sor dedim kapali dedi ve bende bekledim aradan 5 gun oldu 4 soru paylastim ve simdi oncelikle fazla bilmedigim icin 100 soru cevapladim 1 lira
verdi bende dedim zor kazanirim ama baktim bir soruyu uzun ve mantikli bir soruydu ve bende uzun bir yazi yazdim kazancim 1.20 kurusken 1.30 kurusa yukselti ve bende artik daga fazla kazaniyorum simdi artik simdi bu seviye ne demektir ama ben2 seviyedeyim ben .

0

bu hesabimda 1300 küsür cevap ve 500 küsür cevapla 50 tl yi gecmis bulunmaktayim. dun sabah ikinci odeme talebimi olusturdum.... iste buradaki arkadaslarin cogu sadece soru ile kazanc kasarim zannediyorlar ama benim istatistiklerimle tam tersi olan yazarlsr brnden daza az kazaniyorlar. benle tam tersi istatistikte olan yazarlar 1300 kusur cevap yerine o kadsr soru sormus.... soedugum soru kadar da cevap vermis. verdigi cevaplara bakiyorum... bir satir bilemedin 2 satir. ama kazanclari dusuk... boyle yapan bir yazar anca 25-30 tl arasi aliyor. malum sorular 2 kurus.. ama cevaplari ne kadar cok uzatırsan kazanclari katlarsın. bunu surekli yeni gelenlere soyledim ama onlarda soru sormaktan gitti hep. sonra kazanamiyorum diyorlar. cevaplara gel bakalim kazanclari katliyor musun katlamiyor musun... yani buradan kazanc kasmaniz icin crvaplara yonelmeniz lazim... sadece soru sorulmasin diye cevaplara daha fazla para veriyor site... yani bunu anlamayip sadece sorudan gitmeye calisan arkadaslarimiz var iste.

0

baya kazanc kasmisligim var burada. 4 bin kusurlu bir crvap yazmaya ve 300 küsür soeu sormaya 150 tl kazandim ben. tabi ugrassaydim daha fazla da kazanirdim brn buradan. ama iste son zamanlarda pek ugrasamadim. ve crvaplarda da ne kadsr uzun yazarsan yaz o kadar cok kazancına etkiliyor. en o yuzden hep cevaptsn gitttim. uzun uzun ceaplar yazdim. o yuzden bu kadsr rahat bu kazanca ulaştım ben. herkese de tavsiyem. daha kisa surede daha fazla kazanc elde etmek istiyorlarsa cevaplardan gitsinler, uzun cevap versinler. hele ogrenci arkadaslarimiz. ama dikkat edin kopya icerik yapmamaya calisin. sonra banlanmayin.

0

soru başı iki kuruş cevaplarınız ne kadar uzun olursa o kadar kazancınız fazla oluyor

0

26 soru 321 cevap istatistiklerim. kazancım 13.02 tl... şuradaki cevaplara bakınca bir kez daha anladım cevap yazmak daha fazla kazanç sağlıyor.

0

21 soru 117 cevap 7.90 kazanç var şuan

0

hocam benim şu ana kadar 52 tane sorum 102 tane de cevabım var.kazancim ise 4.08₺

0

55 soru 338 cevap yapmışım 9.37 tl kazanç birikmiş

0

benim şu ana kadar 260 soru 64 cevap toplamda 6 lira 68 kuruş kazancım var