0

çok eski bir site olduğuna ihtimal vermiyorum hem arayüz olarak yeni sitelere benziyor hem de adı fazla yaygınlaşmamış en fazla 1 bilemedin 2 yıllık olabilir ama o kadar bile yok yüksek ihtimalle. burdaki arkadaşlar soru iki haftalık demek ki site de öyle falan yazmış ama üç aylık soru da var üç saatlik soru da bu sitenin değil sorunun tarihini belirtir. alakası yok yani

0

bu site kuruluna ne kadar oldu pek fazla bilgim yok ama şunu söyleyebilirim ki adamlar kısa sürede çok büyük işler başarılar çok büyük gelirler elde ediyorlar hem de üyelerine para dağıtıyorlar yani buradan bize kazandırdıkları tek şey para değil bence burada soru sorarak bilgi de kazandığımız düşünüyorum ben burada birbirimizin arkadaşlık kazandığı düşünüyorum bence sor ama ne çok güzel bir site yapmış onları tebrik ediyorum başarılarının devamını gelmesini diliyorum.

0

ben suan yazıyorum...tabiki simdik şöyle bir olay var öncesinde ne zaman kurdu ve faliyete gecti anlaminda cok büyük fark var..siteyi belki bir yil belki 2 yil önce kurmus olabilir üzerinde çalismalar yapmis olabilir.tabiki deneme testlerinden ne şekilde nasil tanitriz nasil üye toplariz hangi şeyler olursa başarili oluruz diye çalisma yapmistir sorumani ekibi buda kolay deil emekleri icin tesekkurler.faliyete ise tabiki bu site 3 yada 4 ay icersinde gecmis olabilir suanki yazilar ve cevaplara bakmak gerekirse en gec 6 ay diyelim .

0

2 ay faln olabilir mi yeni olduğunu biliyorum ama ne kadar sure onu bilmiyrum

0

sanırım şu an bu sitenin yaklasik 1 ay olduğunu söyliyebilirim soru 25 gün once falan sorulmus

0

daha 2-3 haftalık olduğu söyleniyordu galiba

0

bu konuda bilgim yok ama ben bu gün kesfettin bu sayfayı

0

tam bilmiyorum ama seviye olaylarını kime danışcaz kimle iletişime geçicez onu merak ediyorum

2

geriye gidip ilk sorulara bakılırsa yayin hayatına baslayali daha 1 hafta falan olmuş. sizler gibi kaliteli oldukça umarım uzun yaşayacaktır. türkçe kaynak anlamında parmakla gösterilen adres olacaktır.