0

bende tavsiye ediyorum ancak henüz alt üyem yok :(

0

bende cok kisiye tavsiye ettim ama inanmadilar sosyal medyada yine paylastim ama 2 tane kait olmus cama 2 tanede arkadasimin telefonunu aldim hemen kayit oldum ve ama siteden kazanc saglamamislar zir geliyor onlara para kazanmak icin kolay deilki.

0

ben bütün arkadaşlarıma tavsiye ediyorum fakat hepsi ugraşmadan para kazanmak istiyor bende dedim ugraşarak kazanıcaksın ve şuan hepsi benle konuşmuyor :)

0

evet tavsiye ettiğim birkaç kişi oldu... rahat bir 10 kişi civarında bir insan getirdim. yani referansımla değil 2 kişi harıcınde. olsun. :) ben kazanıyorum onlarda kazansın dedim çağırdım. geldiler onlarda sağolsunlar.

0

evet.sorumanide kazanmanın bir diğer yoluda referanslardır.onlar kazandıkça kazandıklarının belli bir miktarı size gelicektir.peki referans sistemi nasıl işler?kazançlar kısmındaki linki kullanarak siteye üye olan ve kazanmaya devam eden üyeler sizede kazandırır.

0

tabiki bende çok kişiye tavsiye ettim ama öncesinde burdaki sorulan soruların altindaki yorumlari okudum kimler nedemis fikirleri olumlumu olmsuz mu ben kendimde denedikden sonra burda tam not aldı ve 4 tane referansım var ayrıca cok kişiyede söylüyorum kazanc kapisi olarak tabiki gelenede gelmeyeninde emegine saglik diyorum...

0

bende bir cok insana tavsiye ettim özellikle sosyal medyada referans linkimi paylastım herkesin kazanması için onlar kazanicakki bende kazanıcam referans kazancı çok fazla olmasada idare ediyoruz bence tavsiye etmeliyiz para kazanmak isteyenler benim gibi sosyal medyada referans linkini paylasıp siteye üye çekmeye calisiyordur ne kadar çok üye olursa o kisi icin daha iyi olur çünkü o üyelerin soru cevaplarından para elde edecek bence referans sistemi çok iyi oldu yalnız %20 bana çok az geliyo coğu kişiyede öyledir ben öyle düşünüyorum.

0

evet ettim. daha da tavsiye etmeyi dusunuyordum ama su son birkac gundur hic tavsiye edesim gelmiyor. ne mesajlarima cevap veriyor ne de site ile ilgileniyorlar... siteyle ilgilenmeyi biraktilar kimse girmedi farkettiyseniz. suanda da pek girwn oldugunu dusunmuyorum surekli beyin bedava mosu acik olmasindan dolayi. soeulari cevaplayin diyorlar ama bir su ard arda isim anlami, atasozu ya da deyim anlami soranlar yuzunden sitede cevaplanacak soru kalmadı... sanki baska sorulacak sey kalmamis gibi inatla isim anlami atasozu anlami soruyorlar. bu da cou kisiyi siteden soguttu. ben dahil cogu kisi girmiyor siteye bu soeular yuzunden

1

evet birçok kişiye tavsiye ettim ve buraya geldiler. daha sonrasında referans sistemi başlatıldı. referanslada üye yaptım ancak fazla aktif değiller. zaman ayırmak gerekiyor ve biraz fazla vakit alıyor o yüzden diye düşünüyorum.

ama site geliştikçe ve cazip teklifler oldukça talepte bu oranda artacaktır diye düşünüyorum.

0

ben bu siteye üye olalı daha 1 saat olmadı. facebook gruplarinda,twitter hesabında,instagram hikayemde,wp gruplarında paylaştım. ama bazıları çekimser davranıyor galiba sebep olarak da önceden uğraşıp alamadıkları paralar.ama yakında benim referansımla birçok kişi siteye kayıt olacaktır bunu biliyorum ve inanıyorum güvenin bana .eğer olmazlarsa ise para ödemesi aldıktan sonra arkadaşlarıma buradan selam yollarım nedense ilk kez bi siteye güvendim. güvencemi inşallah sarsmazlar ve sorunsuz şekilde paramı alırım.

0

evet bende facebook hesabimdan falan bir cok uyeye paylastim ancak gelen sadece 3 kisi oldu ne kadar çok kisi bizim için o kadar kazanc demek anlamiyorum milletin parayami ihtiyaci yok yada siteye güvenmiyolarmi bende su an ilk cekim talebimi verdim bekliyorum yatirilmasini sorunsuz yatirilcagina inaniyorum çünku burda bir cok uye yatirim almis o yüzden ben güvenip siteye üye oldum ve soruları cevaplamaya basladım baska yerlerdede siteyi paylasip referans geliri elde etmek istiyorum.

2

daha once takıldıgım sitede cok kisiye tavsiye ettim ama malesef sırf hedye almak ugruna benın sıkayet etmısler ve ban yedım reklam yapıyorum diye.bu ınsan evladı bu kadar nankor ıste bız ıstedıkkı hem bız hem onlar kazansın site reklamı yaptık ama 3 kurus ıcın site yonetımıne fesatlamıs bırısı ve kapandı benım o adresım.hatırladıgım kadarıyla 37 tl param kcöp oldu gitti.yazık oldu ama benı en cok uzen ınsanların bu kadar hain olmasıdır.3 kurus ara alacak dıye hemen fesatlama yapması ınsanlıga yarasır bır sey degıl.ben mesaj tıp reklam yaptım bura ıcın .bakarsın uygunsa gel takıl ha yok degılse kapat mesajı bak ısıne fesatlamak nedır yani.kaybettıgım para ıcın degıl ama beı sıkayet ettıgı ıcın o kısıye vereceklerı hedıye paralar o sahsın bogazından gecmesın insallah.

0

ben tavsiye etmedim çevrem çok geniş değildir

0

ben de birkaç arkadaşıma tavsiye ettim, bana da arkadaşım tavsiye etmişti

2

olmaz, olur mu? ben bu siteye gelmeden evvel başka bir soru cevap sitesinde idim. bir gün google amcama para kazanabileceğim başka yerler yazdığımda bana farklı seçeneklerle beraber buranın adını da gösterdi. girdim baktım daha düzenli ve güzel. üye oldum. yine gördüm ki, diğer siteden bilindik isimlerde bu sitede. hatta ilk birine yazdım biraz sitemkar. neden dedim bana da haber vermediniz.. ki; kendisi neredeyse 6 haftadır burada olduğundan bahsetti mesajında. neyse, ben kendimce düşündüm. iki siteye de girerim nasılsa zaman harcıyorum. ki; böyle yapmaya başladım gündüzden başlayıp. o arada diğer sitede sorduğum sorulara cevap verenlerden ya da ismen kendime yakın gördüklerime özelden bu sitenin varlığından bahsettim. onlara bakın böyle bir yer var. sizde düşünürseniz gelin, daha iyi kazandırıyor dedim. o gece 22.30 gibi o siteye baktım giriş yapamıyorum. ilk giriş ekranı karşıma geldi. laptopun başından biraz uzun ayrılırsam böyle oluyordu.. tekrar giriş yapmak istediğimde karşıma şu mesaj çıktı. hesabınız kapatılmıştır, bunun yanlış bir uygulama olduğunu düşünüyorsanız bizimle iletişime geçin gibi. hemen geçtim. mail yazdım, twitter'dan yazdım, instagram'dan yazdım. cevap yok. o kadar üzüldüm ki, orası burası kadar para hiç vermiyor. orada 61 liram kaldı, yandı. o paraya da üzülsem de, en çok; o kadar zaman saat harcayıp, sonucunun bu olmasına üzüldüm. bana ertesi gün döndüler. benim iyi niyetle kendime saklamayıp, paylaşmayı düşünüp yazdığım kişilerden biri benim mesajımın ekran görüntüsünü onlara göndermiş. bunlarda o yüzden hesabımı kapatmışlar. cimer'e şikayet ettim. bilmiyorum ne yapacaklar. ama çok üzüldüm. ki; şunu çok iyi anladım. ben insanlara herkese, hep iyi niyetle yaklaşırken, bazıları nedense içlerinde ne kötülükler barındırıyorlarmış anladım. ilk kez beddua ettim.. o her kimse dedim (çocukları hariç yazarak) hayatı boyunca ona kazandığı hiç bir şey yaramasın dedim. hakkımı haram ettim. çocuklarımın sadakası olsun o 61 lirada diye de belirttim. diyeceğim, yazdıklarımdan bir çok kişi geldi..ben mi sebep oldum gelmelerine, başkaları da mı yazmıştı onlara bilmiyorum. paylaşmak güzeldir. 57 yaşımdayım. elimde ne varsa paylaştım. ama insanların bana özellikle din üzerinden algılarla gelip saldırmalarından, beni silmek psikolojilerinden de bıktım. karşımıza yüreği güzel insanların her zaman çıkmasını dileyerek.. uzun oldu ama bu içimde bir sıkıntı.. paylaştıkça belki azalır.. iyi günler..sevgimle kalın.

0

bir çok kişiye anlattığımda merak ettiler vebilgi almak istediler bende bu sitenin yeni olduğunu, yöneticiler yazarın düşüncelerini önemsediklerini, yazarlsr bir şey istediğinde hemen yaptıklarını, güven konusunda hiç bir sıkıntı olmayacağını ve en son para gerçekten veriyorlar mı dediğinde banka hesabımı gösterip son işlemleri gösterdim millet ikna oldu. referans sistem gelsede bir çok kişi getirebilsek.

0

site çok iyi kaliteli seviyeli soru cevap oluyor tavsiye ediyorum çevremde , daha iyi gelişmeler bekliyorum.

1

evet iki kişiye tavsiye ettim ve beğenilen bir site oldu. referans sistemi gelince geçmişe dönük bu bilgiler kullanılacak mı :)

0

ben de çok fazla kişiye söyledim benim sayemde katılan yaklaşık üç veya dört kişi şu an tabiki bu sayı artacaktır.referans sistemi geldi mi bilmiyorum ama ,gelmeden önce de çoğu insana önerdim ,önermeyede devam edecem.

0

yakın çevreme anlatıyorum bende ama insanların aklında soru işareti oluyor paramı ilk aldığımda bir çok arkadaşım da burada olacaklar buna eminim :)