0

herkes yerinde guzel tas yerinde agirdir. insan kendini rahat hissetmez hep bi tedirginlik olur.. isten gelmissinizdir yorgunsunuzdur tek istegidiniz bi dus ve ciktikdan snra bornozunuzla televizyon karsisinda televizyon izlerken uyuya kalmaktir.. ama kayin valideniz vardir sadece dus alip tekrar ustunuze bisey giymeniz gereklidir..geceleri lavoboya kalkarken bile ic camasirla degil ustunuze altiniza bisey giyip gitmeniz ve snra tekrar çıkarmaniz gerekir..her an karsilasabilirsiniz..zaman zaman esinizle illa ki küçük tartışmalarınız olucak ama onda bile kapi arkasinda sizi dinleyen birisi olucak ozel yasaminiz olmaz adam akilli tartisamazsiniz bile..bazen eve gitmek istemeyeceginiz günler olucak gec geldin diye esine baski yapan bi kayin valide ve sonrssinda esinle tartisman..kayınvalidenin hic bir seye karismiyomus gibi yapıp aslinda herseye karismasi.. sonrasında ayrılık noktasina gelmeniz.. sevgi olmayabilir ama saygida mecburi herkez... basta da dedigim gibi taş yerinde ağır herkez kendi yerinde guzel o yüzden uzak olmak yakin olmaktan dha guzel.

0

iki ay yaşadım yaşadım oda mecburiyetten yani ben o kadınla yaşamam yoksa ben onu döverim yani gerçekten döverim doversemde eşim bisy demez zaten ana gibi ana değil herkes ana olmaz zaten biz konuşmuyoruz onunla gerek yok

0

istemezdim kendi evimde karım ve çocuklarım ile rahat olmak varken istemem sanırım.

0

istemezdim gerek yok her an tedirgin olur insan

0

kayınvalidemle yaşamak istemem herkesin kendi düzeni vardır ama zorunluluk var ise karşı da çıkmam

0

hayır kesinlikle yaşamak istemezdim ne olursa olsun saygı sevgi her zaman oluyor ama iç içe oldun mu ben sevdiğin arkadaşın biri olsa arana sürekli huzursuzluk gidebiliyorum öğrenciyken bile çok iyi anlaştığım bir arkadaşımla ev içerisinde aynı evi paylaştığım arkadaşımla kavga ettiğimi hatırlıyorum yani bir insan ne kadar uzaksa o kadar değerli ve kıymetli oluyor benim kendimce fikrim kesinlikle aynı evde yaşamak istemezdim bu insanı yıpratıyor özlem olması arada mesafe olmasıher zaman için çok iyidir insan ne kadar uzak ve ne kadar mesafeli ise o kadar değerli oluyor ama evin içerisinde en ufak bir saygısızlığımız yedigini görürsenbu olay başka boyutlara gidebiliyor benim kendimce fikrimi yaşamak istemezdim istersen her gün evime gelip gitsin ama kesinlikle benimle aynı yerde kalmasın

1

bir ara yaşadım rahmetli ile.. ama sonra evleri ayırdık.. iki kadın aynı evde olmaz.. olan arada erkeğe olur.. o yüzden baştan herkes ayrı yuvasını kurmalı..

0

anlaşılabilir ve iyi huylu biriyse tabii ki ama sevimsiz ve çekilmez biri ise hayır istemem.

0

eğer bakıma muhtaç sa ve tek başına yaşayamayacak durumdaysa olabilir tabiki sonuçta bir anne,ama onun dışında çok sağlıklı olmaz,evler belki yakın olabilir.

1

kayın valideyle yaşamak için önce annenin huyunu suyunu bilmek gerekiyor. geçimsiz birisiyse yaşanmaz.

0

istemezdim.çünkü baskı altında oluyorsun.