0

lisede her sınıfta bulunan tiplemeler?

örnek gözlüklü inek kiz

7 cevap
0

her sınıfta mutlaka makara yapan bir öğrenci vadır . hocam şöyleydi böyleydi diye ayağa kalkıp ha bire dersi kaynatmaya çalışan ya da öğrencilerle bir şekilde dalga geçmenin yolunu bulan tipte insanlar görmüşüzdür bugüne kadar. ayrıca uzun eşek oynayıp ta pantolu yırtılan tonlarca öğrenci çıkacağına eminim. her sınıfta mutlaka dik başlı öğrenci olmuştur . aynı zaman da parmak kaldırmayan kenarlara köşelere sıkışan öğrenciler de mevcuttur . içimiz de mutlaka hocasıyla münakaşa eden tartışan anlaşamayan insanlar da vardır . veya tam tersi hocayla arası harika olan öğrenciler vardır . sınıfta mutlaka okuldan kaçan okula gelmeyen bir öğrenci bulunur . buna kendimden örnek verebilirim lise döneminde pek okulda bulunmazdım ah ne günlerdi . her sınıfta mutlaka kopya çeken çektiği konya'dan hocaya yakalanıp sınavı iptal edilen hatta konuştuğu için bile dersten atılan öğrenciler mutlaka vardır. her sınıfta mutlaka sigara içen arama yapıldığı zaman sigarayı nereye saklayacağım şaşıran veya sigaradan dolayı yakalanan bir sürü öğrenci vardır eminim ki . birbirine karşı sempati duyan veya karşılıksız aşk besleyen uzaktan uzağa seven ama karşındakine çaktırmadan onu kaybederim edasıyla melül melül dolaşan öğrenciler de vardır . sürekli kavga eden soluğu disiplinde bulan uzaklaştırma alan okulda atılmaya kadar gidecek olan hocaya kafa tutan ergen arkadaşlarımız her yerde vardır . hala da var olmaktadır . uykusuz kalan ve çoğu zaman dersi dinlemek istemeyip arka sıralarda bir yerde köşesine çekilip derste uyumaya çalışan canım arkadaşım hiç eksik olma bir sınıfta olması gereken biridir uykucu şirinler deriz biz onlara .

-1

ben kimseye rahatsız etmeyecek lakaplar takardım. lakap benim işimdi. halada aynıyım.

0

kız meslek lisesinde okuduğum için çoğunlugu kendini beğenmiş okulun en güzel kızı gibi gezen tiplerle oluyor. mutlaka 3 5 serseriyi okulun önüne toplayıp laf atan tiplerdir.

0

herşeyi bilen tipleme
arka sırada uyuyan tipleme
umursamaz tipleme
normal tipleme

0

her sınıfın bir örnek öğrencisi,kaba tabiriyle ineği vardır. gözlüklü bir kız çocuğu yada erkek çocuğu olabilir bu tipler .tabi bunlarin yanısıra birde hiperaktivite olanı vardır.bir türlü yerinde duramaz. havalı tiplemeleri söylemiyorum bile.neler görmüşüz lisede vay be.

0

sürekli not tutan haylazlik yapan hocaya yaranmaya çalışan

0

en arka sırada oturan hayta, serseri tipler.