0

hayır kalmadım ama lise birde ilk dönem iki tane bir geldi diye nasıl hırs yapmissam artık ikinci dönem o iki dersten yüz caktim :)

0

hayir kalmadim ama.. lise birdeyken neredeyse kaliyordum ama ☺☺

0

evet lise birinci sınıfta 6 zayıfla kalmıştım. yazın kurtama sınavlarına dahi girsemde geçemedim kesinlikle. o sene babam benle hiç konuşmadı, hep yanına gitsem sevgi göstersemde hiç karşılık vermedi, bende hiç zorlamadım. çünkü bir olayı için üstüne gidersen inada bindirecekti. kendisini bir banka gibi kullandırdı, param yoksa para verir ihtiyacım varsa, ihtiyacımı alırdı. sonraki sene yeniden lise bire başladım ve yıl boyunca sürekli çalışıp geçmiştim.

0

lise birinci sınıfta yıl kaybım olmuştu. zaten bir sürü problemle baş etmeye çalıştığım bir dönemdi. beklenen bir sonuçtu. depresyonumu derinleştirdi. :)

ondan sonra da derslerime önem vermeyi öğrendim ve başarının yolu açılmış oldu. aslında herkesin yaşayabileceği şeyler bunlar. ailenin desteği de önemli tabii ama gençlerin derslerde başarısız olmaları nedeniyle kendilerini üzmek yerine ders çıkarıp çalışma konusunda bilinçlerini yükselterek bunu avantaja dönüştürmeleri en doğru olacaktır.

0

lise değil okul hayatım boyunca hiç bir zaman için sınıfta kalmadım lsiede son yıl sınıfça kalmak istedik ama yapamadık

0

olmadı ama kurtarma dersleri olduğu için sınıfta kalmadık çok șükür

0

hayır, sınıfta kalmadım peki kalanlar düşünsünler sınıfta kalmayı