0

kız kardeşime çikolata almıştım. 12 13 yaşlarında ya varım ya yokumdur net hatırlamıyorum.dedemin gazete bayisi vardı.bende okuldan fırsat buldukça onunla vakit geçirmeyi cok severdim.zaman geçtikçe ona büfede yardım etmeye başladım.oda bu yardımlarıma karşılık bir miktar harçlık vermişti bana.bu benim kendi emegimle kazandığım ilk paraydı.kendim için harcamaya asla kıyamazdım. aslında hiçbir şekilde harcamaya kıyamazdım fakat bana masum masum bakan bir çift gözlere dayanamadım.ilk paramla miniğime istediği çikolatayı almıştım.

0

geçen sene staj paramı sadece kendim yedimm sadece kıyafet ve yemek yemeye harcadım ilk paramı kısaaaca dilediğim gibi harcadı yine olsa yine öyle yapardım çünkü kendi kazandığım ilk para ama şuan işe girmiş olsam ve para kazanıyor olsam öyle çar çur etmem heralde yada emin olamadım bilemiyorum

0

pazarda su satmıştım, miniciktim eve kavun almıştım

0

bisiklet olmuştu çok hevesle istediğim bi araçtı

0

üniversiteye başladığımda kredi yurtlar kurumundan burs almıştım. o sene 3 aylık toplu para ödediler ilk başta ona gidip lenova k5 note almıştım.

0

yaklaşık dört yıl önce ilk maaşımın hepsini kıyafet almak için harcamıştım. hiç pişman olmadım çok güzel bir deneyim oldu.

0

kendi param ile kendime futbol oynamaya başladığım ilk zamanlar krampon almıştım ve bu 7.8 sene önceydi yanlış hatırlamıyorsam.

0

2001 - bilgisayar - yağmurlu bir ankara akşamıydı.