0

program sadece ogrenci iken degil 7 70 e herkesin sahip olmasi gerektigi bi seydir.hayatimizi duzene sokmak icin zamanimiz az nasil olsa zmani kaliteli gecirmek icin öğrencilerin programlı olması daha çok kişi kendi hazırlarsa programı yararlı olur. yalnız bu işin üstesinden gelmeyende olabilir bu yüzden okul program vermelidir.

0

kesinlikle verilmeli gelişmiş bi uygarlık seviyesine yetişmemiz için verilmeli diyorum

0

şuan teknoloji devri olduğu için ne kadar erken öğrenilirse o kadar iyi olabilir bana çocuklukla öğretmedikleri için zorla öğreniyorum ama benim çocuğum bu konuda şanslı olacak :)

0

evet iyi olabilir öğrencilere vasıf kazandırılabilir.

0

okullarda programla kesinlikle öğretilme en azından temel bilgisi öğretilmesi daha sonra ki yıllar da da çocuğunu talebine göre de devam edilmeli. bence geç bile kalınmış bir uygulama olur. zaten cağımız teknoloji cağı varıp da artık ok ve mızrağı öğrenmeyeceğiz. yani adamlar teknoloji ile uzaya vardılar. bizimkiler daha istanbulun bir yakasında diğer yakasına gidecek otomobili üretemiyor. neymiş efendim teknolojimiz yetmiyor şimdi ye kadar ondan dolayı geri kalmışım. allahım ya teknoloji denilen şey kendi kendine olup büyüyüp gelişen bir şey değil ki. devlet tarafından imkan verilmesi lazim ve çocuklar küçük yaşta bu işe yönelmeleri lazim. yoksa sen bilgisayar diye bir şeyi üniversite ye kadar sadece açıp kapatmasını öğret sonra sen gel uzaya gitmek iste, bu bilgilerle tabi olmaz. hiç unutmam bizim hocamız lise de ki bilgisayar dersin de bize bilgisayarı tanıtıyor du. mause nasil tutulur. klavye nasil olmali. bilgisayar nereden açılıyor. tarzında. şimdi sen gel bu bilgiler le aya mekik gönder. ya bırakın mekiği öğrenci bu bilgiyle ptt den mektup bile göndere mez. biraz gerçekçi olmak lazım tamam belki üzücü bir durum ama yapacak bir şey yok. teknolojinin çok gerisindeyiz. tv ler de görüyoruz. yurt dışın da adamlar evde kendi başlarına neler neler yapıyor. hepsini geçtim. apple 'ın sahibi bildiğim kadarıyla evlerinin araba garajın da bilgisayar yapıyorlar. bizim kileri bıraksan kesinlikle orayı yakar başka hiç bir şey yapamaz. neyse benim düşüncem böyle. inşaallah daha güzel konuma geliriz. ama daha hızlı adımlar atmak lazim, inşaallah da atarız. diyerek cümlemi sonlandiriyorum. herkese kolay gelsin daha güzel bir turkiye ve daha gelişmiş bir turkiye istiyoruz.

0

programlama dersi verilmeli elbette ama çocuklarımızı ,bireylerimizi daha çok bilinçlendirip eline tablet verip teknoloji çağında yaşıyoruz zaten denilip bir köşeye atmamalıyız. okullarda programlama ögretilmelidir ama ilk önce insan olmasını ögretsek gerisi çorap düğümü gibi gelecektir.

0

zaten olmazsa olmaz çağımız bilişim çağı geç kalındı

0

evet verilmeli diye düşünüyorum çünkü kendilerini şimdiden geliştirmiş olurlar ve çocuklar için de gerçekten çok faydası olacak bi ders olacak görüyorum bunun özellikle veliler tarafından istenmesi lazım ve imza toplanırsa daha iyi olur çoğunluk zaten evet diye çıkacaktır mesela en basit o zman beden eğitimini kaldırıp onu koymaları bile olu çünkü eğitim alanın da önümüz deki yıllarda faydasından çok söz edilir eminim yada okul sonraları izin veren velilerin çocukları alabilecek yani yeterki böyle bi ders çıksın ki millet biraz eğitim alanın da çocuklarımız gelişsin gereksiz olan derslerin yerine onların olmasını tercih ederim ve bunun tabi bi an da olması beklenmez belli bi yürürlükten geçmesi lazım bu dersin ve hemen alınmasını ben isterdim açıkcası bu soru için sorumani ekibine teşekkür ederim.

0

bence verilmeli. en azından işe yarar bir şey öğrenirler.

0

yani olsa iyi olur. çocuklar daha çok gelişme gösterir. olmaması için hic bir sebep yok bakalım zamanla gelir belki

1

bence kesinlikle böyle birşey yapılmalı zaten programlama dersleri çok önemli

0

bence kesinlikle verilmeli. eğer ki ülkeyi geliştirmek istiyorsak bunlara ağırlık önem vermemiz gerekiyor. bitşeyleri artık kendimiz yapmamız lazım

1

verilmesi lazım çünkü teknoloji çağında yaşıyoruz ve artık eskisi kadar güvenli değil bu ortamlar hem kendilerini koruma altına alma hakkında bilgi sahibi olurlar hemde gelecekte bunu bir meslek olarak icra etmek isteyenler kendilerini çok küçük yaşlardan itibaren yetiştirmeye başlarlar.

0

bence verilmelidir.
çünkü hem zihinzel hemde fiziksel olarak ilkokulda ki çocuklar için kendini geliştirmek için faydalı olacak bi uygulama olarak karşımıza çıkmasını isterdik.
çocuklar kendi yaşların da hem kendilerini geliştirmiş olurlar.
ama bunun üzerinden baya bi zaman geçer çünkü önümüzdeki yıllarda anca yürürlüğe girebilecek bi program olarak görüyorum.

0

bence verilmelidir çünkü öğrencilere hem zihinsel hem beceri olarak daha iyi işlev kazandırır kazandıkları yerlerde daha iyi çalışma yapabilirler zorluk çekmezler

0

bana sorarsan eğitim sistemimizin sil baştan yenilenmesi gerekiyor şu an ölen eğitim'in öğrencilere hiçbir faydası hiçbir katkısı olmuyor öncelikle öğrencilere tıpkı japonya'da başka bir adı da verilen temel ahlak milli değerler eğitimi verilmeli..

1

bence verilmeli diye düşünüyorum , çünkü teknoloji alanında bizi neslimiz devam ettirecek , bir çoğunun bu konuya yatkınlığı ve merakı var , mesela yazılım programlama ogretseler ve zorunlu hale getirseler bence daha bilinçli bireylerimiz ve neslimiz olacak diye düşünüyorum , eğtim şarttır , günümüz de de bilgisayar ve teknoloji ön plandadır , bunun eğitiminin verilmesinde bir sakınca bulmuyorum

1

bence okullarda öğrencilere programlama dersi verilmeli. neden deseniz, aslında şöyle aciklayayim; hiçbir şeyden eksik kalmamak lazım, okullarda öğrencilere faydalı olabilecek her şey öğretilmelidir. bunlardan biride programlama. öğretilsin kardeşim evet diye oy veriyorum.

0

okullarda öğrencilere programlama derslerinin verilmesi çok faydalı olacaktır . çünkı zaten günümüz bilgisayar ve teknoloji çağıdır.

0

okullarda öğrencilere bu şekilde dersler verilmelidir çünkü öğrencilerin daha kaliteli hizmet almak ve en güzel şekilde yararlanmalarınları lazımdır. çünkü en iyi şekilde eğitim alırlarsa büyüyüncede kaliteli bir şekilde yerde çalışırlar ve meslek alanında büyürler ve gelişirler.