1

kahve deyince bile bilmiyorum aranızda bana katılan vardır ,içimde bir tiksinti oluşuyor.küçüklüğümden beri nefret ediyorum ve koklaması bile beni bozuyor.bu yüzden içinde ne olduğunu araştırdım ve benim kakaoya karşı alerjiye benzer bir tavrım var.ölünceye kadar da içmeyeceğimi düşünüyorum.

1

sadece kahve değil yediğimiz içtiğimiz her şey hakkında bilgi sahibi olmalıyız .hem sağlığımız için önemlidir .hem de yediğimiz içtiğimiz şeylerin tadına varmamız için önemlidir. bir gıdanın hakkında bildiğimiz her şey o gıda hakkın da en kalitesini tüketme olanağı sağlar bize o yüzden bilgi önemlidir :bilelim ki doğru tüketelim .

0

çok fazla önem taşıyan bir şey değildir bence ama her konu hakkında biligili olmak gayet mantıklı bir şeydir

0

bence önemli ama ben de fazla bir şey bilmiyorum. sayenizde okuyup öğreniyorum.

0

bence önemli değil ve son derece gereksiz

0

kahve ve çeşitleri hakkında ayrıntılı bilgim yok ancak başta filtre kahve olmak üzere sevdiğim birkaç kahveyi yapmayı seviyorum. bazen farklı tatlar aradığım da internet ulaştığım tariflerle kendime küçük sürprizler yapıyorum.

0

kahve eşittir ben demek şu yaşıma kadar denemedigim kahve türü yoktur herhalde kesinlikle kahve olmadan yaşayamam diyenlerdenim tabiikide hayatım boyunca merak ettiğin her şeyi araştırma konusunda serbesin ve her şeyi öğrenmelisin kahve hakkında herkezin bildiğim dinç tutar kimilerini zayıflatır kimliği kahve bağımlısıdır kimileri iyi adapte olur kimisi tiryakisidir kahve hakkında bilgi edinmek çok mantıklı önce hangi kahve nerede içilmeli hangi kahve ne kadar sert hangi kahve niye iyi geliyor gibi bir sürü şey var ve insanlar çoğu zaman ne içtigini bilmeden söyleyip içmek zorunda kalıyorlar veya buna katlanmak zorunda kalıyorlar kesinlikle bilmediğiniz hiçbir şey içmeyin bu konuda araştırma yapın araştırma yaptıktan sonra her şeyi yapın

0

tarihini bilemem ama yapılışı hakkında herkes bilgi sahibi olmayabilir. içmeyi seven çok insan vardır ama yapamayam daha fazla insan vardır köpüklü olması, şekerini tutturmak zor bu işler.

0

önemli değil bence genç sen yok yaşın ilerlemişse var ben pek bir şey bilmiyorum bayılıyorum kahve içmeyi her gün tüketirim bi zararı yok bilgi sahibide değilim

0

sadece kahve içmek içince bilginin sıcaklığı, adı ve nasıl hazırlanacağını bilmek yeterlidir. ama o kahvenin satışını yapıyorsanız o kahve hakkında ne kadar çok şey bilirseniz sizin için o kadar iyi olur. en azından müşteriden gelecek olan abzürt sorulara karşılıkta önceden bir hazırlığınız olmuş olur.

0

kesinlikle bilmekte fayda var çünkü tüketiyoruz. yağ yakılmasına sebep olur,kolesterolü düşürür,meme kanseri ve pankreas kanseri riskini azaltır. siroz hastalığı riskini azaltır,kemikleri güçlendirir diyabetten korur,yüksek tansiyonu düşürür,selülit gibi cilt sorunlarına iyi gelir. kahvenin yıllardır bildiğim faydaları arasında bunlar yer alıyor.

0

bilgi sahibi olmak tabiki önemlidir. hayatımız neredeyse kahveyle geçiyor, bu nedenle hakkında herşeyi bilmek gerekir. malesef yararlı birşey değil. ama bir okadar da tüketiyoruz. böbreklere ciğerlere fazlaca zararı olduğunu duyuyoruz.

0

kahve yasal ve modern bir uyuşturucu,uyarıcıdır içerdiği yüksek kafain bedene haz verir ve uykusuzluk yaratır. bağımlılığı vardır. yüksek doz kahve almak kalp çarpıntısı ve aşırı hareketlilik doğurabilir ayrıca hafif özgüven verir.

0

kahve hakkında bilgi sahibi olmak iyidir ama önemli midir bilemem:) bilmek güzel bir eylem çünkü.

0

bir içecek olan kahve hakkında hakkında bilgi sahibi olmak önemlidir çünkü içen kişi ve içecek olanların istekleri vardır bunlar köpüklü köpüksüz şekerli şekersiz gibi sınıflandırılabilir.

0

herkesin bilidiğ basit bilgiler yeterlidir fazlasına gerek duymuyorum

0

kahve içmek iyi bir sosyalleşme aracıdır. bu şekilde konular açılır. kahkalar atılır. kahve iyidir. candır.

0

kahveyi çok seven ve zevk alan birisi iseniz evet bilgi edinmek önemlidir. zaten seven insan öğrenir. ancak pek kahve arayan biri değilseniz hakkında çok fazla şey bilmeye de gerek yoktur.

0

şu dönemde kahve çok ünlendi ve eskisinden daha çok içilmeye başlandı. her on kişiden sekizi en azından günde bir kahve içiyor ve buna bir nevi ihtiyaç duyduğunu söylüyor. bu yüzden bu kadar çok içilen kahvenin sağlığa ne kadar zararlı olup olmadığı hakkında bilgi sahibi olmayan bi toplum olduğumuzu düşünüyorum. araştırmalı ve en azından sağlığa daha az zararı olan kahveler içmeli veya tüketimi bitirmemiz gerektiğini düşünüyorum.

0

kahvesiz bir hayat düşünemiyorum. gözümü açar açmaz bir fincan içmezsem uyanamam. günde iki fincan içilmesi normaldir. ancak herşeyin fazlası zararlı her ne kadar çok sevsenizde.