0

elbette var. kısaca anlatayım size. bir dönemler 16 yaşında bir çocukken bi intiar girisiminde bulundum. bir kutu antidepresan ilacı ile intiar ettim. hastaneye kaldırdılar beni ve midem yıkandı. bir hafta hastanede gözlem altında tutuldum. bu surede orda staj gören bir kız vardı. bu sayede onunla tanıstık ve nisanlandık. sonradan gene ayrıldık fakat bu benim basıma iyiki gelsin dediğim bi olaydı. eger benim midem yıkanmasaydı ben o kızı tanıyamazdım. o kız benim her seyimdi. bir gülüşe bir can verilir mi? ben verirdim.

0

aslına bakarsanız bence insanın yaşadığı her olay için bunu söylemesi gerekir. çünkü yaşadığımız küçük büyük her olay aslında bizim için birer tecrübedir. ve insanlar yaşadıklarından edindikleri tecrübeler ile ileri ki hayatlarında daha az sıkıntı çekerler. boşuna dememişler bir müsibet bin nasihatten daha iyidir diye. şahsi olarak söylemem gerekirse benim hayatımı derinden değiştiren ve iyi ki yaşadım dediğim olay yıllar sonra görüşmediğim babamla görüşmemdir. kafamdaki bir çok soru işaretine son vermiş bir olaydır. ve çevremdeki insanların yorumlarıyla değil kendi görüşlerimle karar vermemde son derece etkili olmuştur. çünkü insanlar yaptıkları yorumları her zaman kendi pencerelerinden yapmaktadırlar. yapılan yorumları elbette göz ardı etmem. kendi görüşlerimle birleştirdiğimde kimin doğru söyleyip kimin yalan söylediğimi de analiz etmem oldukça kolaylaştı.

0

iyi ki yaşadım dediğim olay va. hemde birden fazla. iyiki eşimle evlendim iyiki bir evladımız oldu. iyiki annemin evladıyım. iyiki diyeceğim daha bir çok şey var.

1

iyi ki yaşadığım dediğim olay vardır. o da üniversite sınavına girmem ve kazanmamdır. sonunda ise okulu bitirmektir.