1

türk eğitim sistemi yıllardır kanayan bir yaramızdır. maalesef her gelen bakan eğitim sistemini değiştirmiş ve sabit ve uygulanabilir eğitim sistemimiz olmamıştır. hem aileler mağdur olmuş hem de çocuklarımız mağdur olmuştur yıllarca. eğitim sistemi ise bir türlü düzelmemiş ve her geçen gün geriye gitmiştir. ama şimdiler de ise eğitim sistemi üzerine çalışmaların yapıldığın biliyorum. umarım bu çalışmalar bir sonuç verir de ortaya bir türk eğitim sistemi çıkar. yabancı bir ülkedeki bir eğitim sistemi türk çocukları üzerinde tutmadığı açıktır. türk eğitim yapısına uygun bir sistemin varlığı artık bir zorunluluktur.

0

suanki egitim sistemi yeteri kadar yararlı diğildir. çocuklarımızın yeterli derecede eğitim aldıgı bir sistem diğildir. çocuklarımıza eksik ve yanlış bilgiler verildiğini düşünüyorum. bu yüzden basta milli eğitim bakanı olmak üzeri yetkili kişi ve kurumların bu sistem hakkında önemli değişiklikler yapması gerekiyor. zamanla bu sistemin daha iyi bir hal alacagını sanıyorum. çocuklarımız gelecegi için bu sistemin gözden gecmesi gerek.

0

iyice dusurduler kaliteyi ya. cocuklar ezberleyip giriyor sinavlara. halbuki koy enstitüleri devam etseydi ne olacakti. guzel bir sistrmdi. mesela japonya d ami çinde mi ne ilkokula yeni baslayan ogrencilere 3. sinifa kadsr sinav yapilmiyor.

0

eğitim sistemi bence kesinlikle değişmeli her öğrenci yetenekli olduğu alanda eğitim alabilmeli.