0

insanları hiç bir zaman tanıyamazsın. bütün ömrün boyunca bunun üzerine çalışıp,araştırmalar yapsanda asla hiç bir sonuca ulaşamazsın. tam tanıdım dersin hop başka bir yüzünü görürsün,tam emin oldum dersin sırtından vurur. insanları tanımak bu hayatta ki en zor şey .

0

bu biraz da zaman içinde geliştirilebilecek bir yetenektir. tecrübe ve yenilen kazıklar, insanları tanımanın en önemli etkenleridir.

her şeyden önce tam olarak bir insanı tanımanın mümkün olmayacağını bilmeliyiz. bu kendimiz için bile geçelidir. kendimizi dahi %100 tanıyamayız. çünkü insan ruhu çok karmaşıktır. hiç tahmin edilemeyen dehlizleri vardır. ayrıca değişkendir de insan. günden güne, yaşananlar çeşitlendikçe yeni kimlikler kazanabilir. değişken bir yapıyı tanımak, değişimini izlemek de kolay değildir.

0

insanları tanımak kolay değildir. ama onları tanımaya kavga ederken daha çok yaklaşırız. kavga esnasında yapmacık davranamazlar.

0

insanları tanımak oldukca zordur. hiç bir zaman tam anlamı ile bir insanı tanımak mümkün diğildir. fakat elimden geldiği kadar tanımak için her şeyi yaparım. mesela ne kadar güvenilir olduguna bakarım. yada hangi huylara sahip olduguna bakarım. benim için yararlı bir insan mı yoksa zararlı bir insan mı diye bakarım. bir çok basit yöntem ile bir insanı tam anlamı ile olmasa bile bir miktar tanımak mümkündür.

0

çok zor. insanları tanımak ciddi anlamda zor ben bunu tecrübe edindim. çok güvendiğim ve tanıdığımı sandığım insanların ciğeri beş para etmez olduğunu öğrendim.