0

cristiano ronaldo gibi zengin olmak isterdim . kendim olarak bu parayı harcamak , ihtiyaç sahiplerine yardım etmek isterdim . dünyayı güzelleştirirdim .

0

zengin bir işadamı olmak isterdim ama yine de şu an herşey iyi

0

fabrikatör bir sahıs olmak isterdim hep ıscılerım olurdu onlara ekmek kapısı acmıs olmak guzel bır duygu ve mutluluk dunyaya faydamız olmasıda onemlı bır yer edınmek harıka bır sey ama ne yazıkkı cefa cekmeden sefa olmuyor dısarda kı ısler ancak karın doyuruyor sukur dıyıp calısıyoruz ılerde ıyı bır konuma gelmek ıcın cok cabalıyorum suan bır arabam var ve o bıle benı mutlu etmekte kımı mutlu etmeskı ya demı paralı bır zengın ıs adamı olmak gayet ıyı bır sey ıstedıgını yer ıstedıgını ıcersın ve kımseye eyvallahın olmaz emrınde ınsanlar calısır arkanda guzel bır esın ve onun mutluluguna doyum olmaz sadece guzel bır vılla ve altında araban olması muthıs bır sey gonlum bunlardan yana ama ınsanın nasıbıyle yasar nasıbı bıtınce olur

1

ben yine her zaman ki gibi kendim olmak isterdim , başkası olamazdım yani yada başkası olmak istemiyorum ben artık

0

kendim olmak istedim yine yine yine yine ve yine.

0

saygın ve özgür bir iş adamı olmak isterdim. hem saygı hem sevgi görmek güzel olurdu. aynı zamanda oldukca iyi bir gelir elde eder,bu gelirin bir miktarını lösev,kızılay gibi kurumlara bagışlardım. hem ihtiyacı olan insanlara etkim olurdu hemde bu yardımlaşma beni mutlu ederdi. keske suan bir imkanım olsada yardıma ihtiyaç duyar insanlara yardım etsem. bunu gerçekten çok isterdim.