0

iron man 'ın kadın versiyonu olmak isterdim çünkü hayranlıkla izliyorum ve hali tavrı tam bana göre ukalalığı bile her şeyini çok seviyorum. bu nedenle iron women olmak isterdim.

0

ben bir kahraman olmak isteseydim o olacağım kişi tabiki yüce önder mustafa kelmal atatürk olurdu benim için herşeyin en güzelini ve halkina savunarak vererek mücadele eden biri olmak

0

iron man olmak isterdim. bence en başarılı, en zeki ve farklı bir dünyanın kapısını açan tek karakter. onun kadar başarılı ve zeki bir karakter olduğunu düşünmüyorum. zırhıyla yapabildiklerini hiçbir süper kahraman tek başına yapamıyor. ayrıca çok da eğlenceli bir karakter.

0

ben buyuk kahraman olmak istesem ataturk olmak isterdim cunku bu dunyada ondan buyuk kahraman yok bence yaptigi islerle vatanswverligiyle vatanina bagliligiyla o buyuk bir lider buyuk bir komutandir onun eline kimse su dokemez onun gibi olmak insana onur 've gurur verir tabiki bence

1

büyük türk kahramanlarından birisi olmak isterdim.

0

kendime ozel bir kahraman olmak isterdim kimseye bebzemem herzaman kendim gibi olurdum.iyi aksamlar

0

eros olup herkese ok atardım. herkes asık olsun kavussun

0

sipermen olup ucmayı isterdim mesela.yükseklerden ucup sonra dünyayı gezmek hos olabilirdir.kanatlarım olsun birde suzuleyım gökyüzüne isterim.

1

bir arkadaşım beni lara croft a benzetirdi sürekli, yoksa bir kahraman olmak gibi bir isteğim olmadı.

0

wonder women olmak isterdim. sonuçta kadın kahramanlara da ihtiyaç var bende elimden geleni yapardım. :)

0

alice olmak isterdim, hikaye kahramanını büyük kahramanlıklarıda yok ve güzel bir hikaye , ben alice olmak istiyorum.