0

bebeklerdeki gaz sancısı gerçekten bazen çok fazla olabiliyor ve hiçbir şekilde anne babalar genellikle gaz sancısını geçiremiyorlar. gaz sancısı bebeklerde daha fazla oluyor özellikle de bebekler kendileri bilmedikleri için genellikle anne-babaların yaptığı yöntemler gerçekten çok faydalı olabiliyor. genellikle gaz sancısını geçirmek için bebeklerde bebeği öncelikle geğirtmek gerçekten de en azından gazın iyi bir şekilde çıkarılmasına yardımcı oluyor. genellikle omuz omuza alıp dik bir şekilde sırtına yavaş yavaş vurularak gaz sancısı da o zaman gidilebiliyor bu yöntem genellikle çok iyi yarıyor bebeklerde. kuzenimin çocuğunu da öyle yapıyor kuzenim omzuna alıp dik bir şekilde sırtına yavaş yavaş vurarak gaz çıkarmasına yardımcı oluyor gerçekten de.genellikle bebeklerin hareket ettirilmesi özellikle bacak bölgesinde hareket ettirilmesi egzersizler yaptırılması gerçekten çok işe yarıyor. o yüzden bebeklerin en azından günde 2-3 defa ayak bölgesi'nin sürekli hareket ettirilmesi gerekir kendine doğru çekme hareketi ile bebekleri eğer ki ayağa bacak bölgesine sürekli çekilirse gaz çıkarılmasını yardımcı olunur. gene anlamda benim bildiklerim bunlar bunlar yapılarak gerçekten de bebeğin gazını çıkartılabilir kolayca.

0

karin üstü dizine yatırılarak yavaş yavaş sırtına vurularak çıkarılır.karin üstüne.omuza.yatirolik yüzü yere bakacak şekilde sırtına yavaş yavaş vurularak çıkarılır sırt üstü yatırıp ayakları karnıma dogru götürüp getirilerek hareketler yapilarakncikarilir kesin sonuç alınır.bundan karnına masaj yapılarak.hafif hafif poposuna vurularak cikarilir

1

ufak hareketlerle sırtını ve karnını ovarak rahatlabiliriz bebeği. yere yatırıp bacaklarını dizlerinden kıvırarak karnına doğru itip çekerek yaptığımız hareketlerde faydalıdır.

0

kucağında ilden omzuna doğru yatırarak sırt bölgesini oğarak çıkartabilirsiniz

0

yere 60 derece açı yapacak şekilde tutulur, hafif ce sırtına, poposuna ve karnı sıvarlanır.