0

aralarından en iyisi bana göre çikolata baklava cips sıralamasıyla belki şey de olabilir çikolata cips baklava çünkü baklava çok şerbet aşırı tatlı olduğu için yediğimiz ama ağır geliyor tek bir iki üç tane yapıyorum ama sütlü baklava olsun antep fıstıklı baklava var ya ağzım sulandı yemin ederim ama şu anda herhalde en çok çikolatayı severim sonra baklavayı severim her gün sürdüyse bir de antep fıstıklı ise ilk sırada baklava olur yüksekte benim hepsini severim ben dünya hepsini yerim

0

baklava yi hiç birine degistirmem cips ve çikolata oldukça zararlı ve besin değerleri çok yüksek ama baklavada besin değeri yüksek olmasına rağmen sağlıklı yanlarida var.

0

ben baklava pek sevmem yemem de. hem cips hem de çikolata ya bayılırım ikisi arasında herhangi bir ayrım yapamasam da çikolata daha ağır basıyor sanırım. enfes doğrusu.

0

en sevdiğim cips cipsi bulandan allah razı olsunda şimdi baklavanın türüne bakarım nerenin baklavası antepinmi

1

baklava tabi ki. hele de ev yapımı ise onun yerini hiç bir şey tutmaz. olsa da yesek.:)

0

arkadaşım üçünüde seviyorum baklava yı böyle tam antep fıstığı ile bol olucak yanında da süt mis çikolata en kaliteli olan herzaman daha iyidir fındıklısı güzel cips de film izlerken maç izlerken en çok yediğim yiyecektir.

0

tabiki baklava bol bol cevizli mis gibi.

0

cips ile kola severim ama zararlı olduğu için fazla tüketmiyorum en iyisi bence bol antepfıstıklı baklava iyi gider.

0

hepsinin yeri ayrı ama iyi bir baklava önde gelir

0

tabi ki cips. tek aşkım cips. onsuz yaşayamam

0

hepsini ayrı ayrı çok severim. baklava daha ağır basar ama. bol cevizli tereyağlı baklavaya asla hayır diyemem. çok seviyorum ya.

1

baklava tabii ki ne bizim urfa'nın baklavası başka olur şöyle bol fıstıklı olacak...

0

bunların içinden kesinlikle cips tercih ederim ancak cok cok az yemeye gayret ediyorum. damak tadım tstli eşyaları pek sevmiyor

0

3 ü de güzel ama tercihim çikolatadan olurdu.