0

charles darwin'in teori ile varlığımızdan bir çok şeye ışık tutan geçmiştenn günümüze ait en büyük tartışmanın sahibi olduğu evrim teorisi bilimsel çalışmalar ve gözlemlerle canlıların var olan evrim sisteminde değişime uğrayarak gelmesine deniyor.sümerliler'den bu evrim teorisi ilk başlatmış olsa da bu akımın öncüsü ve tekrar hortlatan isim darwinizm inancıyla bütünleşmiş darwin'e ait. ben bu inanışa karşı değilim, bir bilgi kaydetmesi güzel bir sey ve insanlar nasıl var olduğunu, önceleri nasıl bir kimya ile evrim doğa insanlık sentezinin hakkında bilgi sahibi olması en azından bir iddaa koyarak sessizliği susturmuş , bazı insanlar içinde ki dürtüyü de uyandırmış olmuş.

0

darwin'in evrim teorisi evrimin sonucu olarak türlerin değişimini ve yeni türlerin oluşumunu savunan teoremdir. insanın maymundan geldiği savını savunur. ben bu teoriye katılmıyorum.

1

darwin bence tam bir geri zekalıdır , onlara inananlarda var demekki gerizekalı insan çok

0

darwin teorisi insanların arasının maymun olduğu görüşüdür yani insanlar maymun türünden evrimleşerek bu hale geldi ve ek olarak daha da evrimleşerek siyahi insan ırkının ortadan kalkacağını destekleyen bir görüştür bence tamamen ırkçı bir teori