1

tiktok uygulaması hakkında ne düşünüyorsunuz?

ben bıktım da biraz

10 cevap
0

tiktok hakkında tek şikayetim çok fazla reklam yapması. her videodan önce o çıkıyor.

0

bence özel hayat diye birşey kalmadı ve insanlar şöhret uğruna yapmadıkları birakmiyorlar

0

herkes artık cigrigindan çıktı yani akım için herşeyi yapıyorlar bu insanlar tiktok saçma arkadaş zevkine yaparsın anlarım ama artık bı bağımlılık söz konusu oldu akım yüzünden bı kız bilirsiniz hayatını kaybetti bence gereksiz boş işler benim gorusumde yani

0

tik tok uygulaması bence amacından şaştı saçma sapan bir hal almaya başladı. insanlar yapabileceği tüm rezillikleri yapıyor ve bizi her gün başka biri adına utandırıyor. ben izlerken utanıyorum bazılarını ama adamlar izlenirken utanmıyor ben anlamıyorum. bugün bir tane video izledim instagram keşfetten denk geldi tik tok videosuydu oda. anne babasının halini gören küçük çocuk utancından çıktığı yere 3 kez girmeye çalıştı. bizim gençliğimiz gibi yerlerde süründü. insan paylaşırken utanır bunlarda utanma da kalmamış. ev hallerini zaten 85 milyon gördü. bu insanlar ileride kendilerini izleseler kendilerine "bunlar ne gerizekalı insanlar hareketlere bak utanmazlar" der sonra yüzlerini gördüklerinde "aaa biz nasıl bir utanmaz aileyiz?" derler. çocukları görse anne baba demeye utanır bunlara yaa. kendinizden utanmıyorsunuz bari çocuğunuzun geleceğini düşünün. yarın öbür gün çocukları büyüyünce "old but gold" gönderi başlığı altında anne babasını bu halde görse utanır, arkadaşları görseler çocukla dalga geçseler çocuğun psikolojisini düşünün bide. yazık günah yaa. neyse bugünde başkasının yerine utandık.

0

saçma ve gereksiz oldugnu düşünüyprum askerlemizle dalga geçiliyor bu hiç iyi bir şey degil kullanım amacı sapıtılıyor

0

bu insanların eğlence anlayışına göre değişmektedir.uygulamayı beğenerek,ilgiyle kullananlar varken öte yandan bir o kadar da kullanmayı tercih etmeyenler var.taklit yapmaktan hoşlanan, onları izleyip zevk alan bir sürü insan var. çevremden örnek verecek olursam eğer bu uygulama daha çok 12-18 yaş aralığındaki insanların dikkatini çekmektedir.

0

yani ne iyi diyebilirim ne kötü diyebilirim. yapmasını bilende giriyor yapmasını bilmiyende giriyorum. benim düşüncem bu işi yapabilenler devam etsin. bazı saçma şeyleri görünce kızlar tarafından uygunsuz halleri hos gözükmüyor açıkcası.

0

severek kullananlar var. benim pekte ilgimi çekmedi. olumlu yada olumsuz bir fikrim yok.

1

bence kötü bir yanı yok , bakıyoruz gülüyoruz ediyoruz , ne kızlar filanda çok güzel

0

eğlenceli makara yani güzel şeyler var :) ben beğendim seviyorum da yani