0

mesafe olan yani uzak olan şehirler arası ilişkiler bence oldukça zordur tabiki bu şekilde ilişki yürütüp ciddi ilişki kuranlar evlenenler vardır muhakkak ki. bu hiçbir şeye engel olamaz insan istediği müddetçe ve tabiki sevdiği müddetçe. ancak bu durum herkese göre değişebilir. herkes farklı açılardan bakabilir buna. örneğin ben, uzakta olan bir ilişki yaşamayı istemezdim ben yanımda olan her durumumda bana destek olabilecek istediğim özlediğim zaman ulaşabilmek görmek isteyeceğim biri ile bir ilişkim olsun isterdim. ancka uzakta olduğunuz zaman böyle olmuyor ne kadar telefon veya bilgisayar vs. olursa olsun hiçbir zaman yan yana olduğunuz giib olmuyor bu bakımdan ben sevdiğim kişinin yanımda benimle olmasını tercih ederim bire güven ortamı için önemli. örneğin ben şuanda tanışıp biri ile uzaktan bir ilişki kurmuş olsam ona olan güvenim kolay oluşmaz ancka onu tanır vakit geçirirsem ve sonra ondan uzakta yaşamak zorunda kalırsam bu güveni sağlamış olurum ve onu daha iyi tanımış olurum. uzaktan ilişki sürdürmek gerçekten zor çünkü insanların birbirini naınası içinse gerekli bu durum. çünkü belli zamanlarda bir araya gelebiliyorusnuz eğer uzak bir mesafede iseniz, buda karşınızdaki insanı yeterince tanıyamam ve yeterince vakit geçirmemiş olmak demek oluyor.

0

bir kere her istediğinde yanında olamıyor.çok fazla özlüyorsun bir de göremediğinden dolayı.eğer maddiyatta iki taraf da sorun yaşıyorsa o zaman durumlar biraz daha zorlaşıyor.

0

uzak ilişki zor olur tabiki adı üstünde uzak

0

tam 9 yıllık bir ilişkim var ve biz 9 yıldır ayrı şehirlerdeyiz nişanlıyız ve kavuşmak için çırpınıyoruz. yeri geldi 6 ay görmedik birbirimizi en zoru özlemek arkadaşlar. bunun dısında en basit şeyleri yapmaya bile hasretiz. birlikte sevdiğimiz bir diziyi izlemeye, birlikte piknik yapmaya hasretiz. en zor anlarımızda birbirimize destek olabilmek için yan yana değiliz, en mutlu anlarımızda bile yan yana olamadığımız için içimiz buruk daha ne zorluğu olacak bildiğin işkence.

0

bir çok zorluğu vardır.en kötüsü özlemek :(( ben 8 aydır görmüyorum kendisini ve aşırı özledim .gözden uzak olan gönülden de ırak olur derler ya asla öyle olmuyor.aksine sevgim günden güne artıyor ve onu ne kadar çok sevdiğimi hatırlıyorum çoğu insan nasıl güveniyorsun diyor uzakta ve sen onu görmüyorsun sana ihanet etmediğini nerden biliyorsun derler asla öyle bir durum söz konusu olmuyor.sevgiden ,aşktan daha çok önemli bişey varsa oda güvendir.bir insana ilk olarak güvenirsin daha sonra aşık olursun.ne olursa olsun güvenim hep sonsuz aynı zamanda onun da eğer sevgin gerçek sevgiyse zaten kalbin buna asla izin vermez sevdiğin insan yanında olsun veya olmasın fark etmez .uzakta olması evet zor hemde çok zor en büyük zorluğu ise canını sıkan bişey olur onu yanında istersin,ağlarsın onu istersin hep ona ihtiyaç duyarsın bu durum sadece çok kötü ama asla soğuma veya uzaklaşma söz konusu olmuyor.

0

eğer güven varsa güzeldir ama yoksa iş zor özlem olur ama başka zorluğu yok güven olunca

0

valla ilişkim yok ama çok sevdiğim birisi var onu burada söylemek istemiyorum hergece ağlıyorum onun kokusu hala burnumda tütüyor bazen kafamı yastığa koyduğumda hep onu düşünürüm malesef hayat bu neyapalım ki.

0

uzak mesafe ilişkisi kadar zor kötü iyrenç bir durum yoktur çünkü hiç sevdiğin insanı göremiyorsun bu baya koyar insana sevdiğin insanı hergün görmen lazım sevdiği insan için herşeyi yaparsın çünkü

1

birbirlerini görememeleri onlar için tamamen bir ekşidir , bir sorunları olduğunda çözüme gitmek de zorlanıyorlar , gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor ondan sonra