0

uzun ilişkide saygı sevgi ve aşk olması lazım ama uzun ilişkide olmaz yani gitmez bir süreden sonra herşeye engel konuluyor ve buda ayrılıga kadar gidiyor özellikle erkeklere güvenmiyor hiç bir kız seven erkegede güvenmiyorlar cünkü yanlış insanlar yüzünden kaynaklanıyor bu birde kızların giyim konusuna karışılmamalı yani istedigi şeyi giyebilir yanında siz olduktan sonra.

0

özellikle ilgi saygı ve sevgi bence. ilgide çok önemli. örneğin evlisin esin akşama kadar hazırlık yapıyor belki bide çocuk bakıyor sen gelip yorgunum diyip yemek yiyip yatarsan o iş pek yürümez. malesef günümüzde birde telefon sapkınlığı bağımlılığı söz konusu sevgililer, eşler telefon elinde iki kelime konuşmuyorlar bu durumda etkiliyor artık ilişkileri. sayı, sevgi, hoş sohbet olduğu sürece ilerler bir ilişki ama dediğim gibi sadece seviyorumla olmuyor malesef.

1

öncelikle saygı sevgi merhamet ve fedakarlığı yoguracaksin ve öyle kalıcı bir sevgi mutlu bir birliktelik çıkar ortaya. ama şimdiki sevgiler derler seviyoruz ama adamın ya cebine yada kızın güzelliğine bakarlar. sevgi her koşulda sevmektir eğer seni seviyorum diyorsan bu boş bir kelime değil sevginin hakkını veremeyeceksen sevmeyeceksin