4

köprü kanyon nerededir? neyi ile meşhurdur?

köprülü kanyon hakkında ne biliyorsun? araştırıp bizimle paylaşır mısın?

94 cevap
0

köprü kanyon antalya şehrimizin sınırları içerisinde bulunan doğal bir sanat eseridir. burrada birçok spor yapılır. türkiyede sınırlı güzellşklerin arasında bulunan bu yer raftingçilerin en uğrak olduğu mekanlardan bir tanesidir. roma döneminde yapılmış olan mimari yapılar bu cennet vadisinde görülğr.

0

antalya manavgat ilçesinde bulunmaktadır.

0

köprü kanyon antalyanin manavgat ilçesinde bulunuyor yaz aylarında rafting ve safari turları yapılıyor

0

köprülü kanyon antalya'dadır.rafting sporu yapılabilen bir doğa harikasıdır.milli park olarak ilan edilen yer antalya'nın en çok turist çeken merkezlerindendir.

0

köprülü kanyon antalya manavgattadır köprülü kanyon rafting ile ünlüdür

0

antalya manavgat'tadır. pikniği ile meshurdur.

0

anlatya manavgattadır rafting sporuna uygun bir alandır

0

köprülü kanyon antalya’nın manavgat ilçesinde bulunur rafting için çok uygun bir nehri vardır bu yüzden turist akımındadır her yıl milli geliri çok yüksek küçük doğa parkları vardır yasaları yemek yiyecek içmek için yeri vardır çok eğlenceli bir mekandı doğayla içiçe olan bir yerdir soğuk suyla romatizmaya çok iyi gelir bu yüzden yaşlı genç herkes manavgatta gider

0

antalyanın manavgat ilçesindedir raftingiyle ünlüdür soğuk sularıyla ünlüdir

0

arkadaslar adinda belli oldugu gibi eskiskin ulkemizin yorsesel urunlerinden biridir eskinsin hem vucuda hemde saglik acisinsan cok yararlidir eskisiinin maliyeti ise cok pahlidir millet hep bir parxa alir genellikle cunku 10000 dolarldir kimse yoyeyeme tani boka benze neyse arkadaslar eskisinkin yiyin

0

köprü kanyon antalya'nın manavgat ilçesindedir ve raftingi ile meşhurdur. burada rafting yapmanızı tavsiye ediyorum çünkü gerçekten de görsellik bir şölen mevcut.

0

köprülü kanyon akdeniz bölgesinde antalya 'nın manavgat ilçesi sınırları içerisinde bulunan güzel bir yerdir. köprülü kanyon turizm amaçlı olarak kullanılmaktadır,uygun fiyatlı pansiyon ve motelleri vardır sabahları çok güzel sakin ferah bir havası vardır.1973 te milli park ilan edilmiştir

0

manavgat da bulunur. türkiye'nin en uzun kanyonlarından biridir. eğer rafting yapıyorsanız burada kesinlikle yapmanızı öneririm. bu nehrin suyu içilebilir niteliktedir. buranın asıl kaynağı ise isparta'daki ırmaktır. sanırım neyi meşhur derken raftingi kastettin. burada tırmanışta yapabilirsiniz.

0

akdenizde ili
antalya içerisindedir
milli parktır
köprü cayından adını almaktadır
bolosan koyu ıle arada kalan bı yerdedır

0

köprü kanyon antalya'nın manavgat şehrindedir rafting ile meşhurdur

0

antalya'nın manavgat ilçesinde olup soğuk suyu ve raftingi ile meşhurdur bu kanyon.

0

ıspartadan başlayıp antalyaya kadar uzanan, rafting yapmaya elverişli bir nehirdir. üstündeki köprüsüyle, manavgat şelalesi ve antik kentlerin bulunduğu tarihi güzellikte bir doğa harikasıdır.

1

kopru kanyondadir koprusu meshurdur ben sahsen gidip gordum

-1

antalya'nın manavgat ilçesinde olup, türkiye'nin en uzun kanyonudur.

0

antalya manavgattadır. köprülü kanyonun özellikle yaz aylarında jeep safari turları ve rafting i meşhurdur.