0

aslında okuduğun bölümü daha sonradan sevmeye başlamıştım yani okuduğun sıralarda hala seviyorum ama meslek olarak değilde daha çok yapılma şeklini okuldaki durumları vs yani çalışma şeklini hiç bilmediğim için bu konuda bir fikrim yok. açıkcası buna pişmanlık denmez sonuçta iyi kötü bir mesleğim olmuş oldu. ama başka meslek okusaydım keşke dediğim de çok oldu açıkcası daha yarayışlı daha faydalı bir iş veya daha anlamlı bir iş olsa iyi. yani bunun için çabalamak istedim keşke yaşım daha genç olsaydı ve ben hala okumaya devam etseydim. başka bir meslekte kendimi geliştirseydim bazen düşündüğüm oluyor bunları tabi ama pişmanlık denemez buna tabi.

0

severek okudum sonunda da öğretmen oldum ama on lisans deil lisans mezunu olmak isterdim

0

evet ilk senemde pişman olmuştum ama sonra sevmeye başladım.

0

ben sevdiğim bölümü okudum pişman olmadım şimdiye kadar daha .gayet kendime uygun ve severek okuduğum görevimi de severek yaptığım bir üniversite bölümü okudum.

0

ben okuduğum bölümden pişmanım böyle sıkıntı olacağını bilsem okumazdım

0

bazen okuduğum bölümün bana göre olmadığını düşünürken buluyorum kendimi bazen ise bu bölüme ben neden yapamam ki diye sorar oluyorum kendime.
mevzu bir bölümü gerçek anlamda ne kadar istediğimize bağlıdır. gerçekten bölümünü istemiş bir insan her türlü zorluğa rağmen seçtiği bölümden pişmanlık duymaz.

0

evet çok oldum özellıkle verdiğim emeklerin karşılığını alamadığım zamanlarda pişmanlığım tavan yaptı ama bu pişmanlıklar başladığı zaman iş işten çoktan geçmiş ve mezun olmuştum şimdi ise pişmanlıktan vazgeçip yaptığın işin tadına varmaya çalışıyorum

0

okuduğum bölümden pişman olmadım ama iş ararken tecrübeli arıyoruz diye yanıt verdiklerinde ve ben bu işi yapamadığım takdirde tecrübe sahibi olamayacağım için dahası hemen hemen tecrübeli istediğinden pişmanlık duydum bölümüm ise bankacılık ve sigortacılık

1

evet türkçe okurken hocalarım emreye iyi bana kötü davranıyorlardı

1

okuduğum bölümden iş açısından pişman oldum çünkü pek iş bulamıyorsunuz ve işsiz kalmanız muhtemel. ama okurken hiç pişman değilim tam bir üniversite hayatı yaşadım diyebilirim. arkadaşlar hocalar her günümüz tam bir komedi ve macera içinde geçiyordu.

0

başlarda çok pişman oldum bilimin içine daldıkça pişmaniye haline geldim iyi ki dedim .