0

bu zamana kadar hiç ameliyat olmadım zaten yaşım daha normale göre biraz daha küçük ama hiçbir zaman hiçbir ameliyat olmak istemem çünkü ameliyattan her daim korkmuşumdur sadece ameliyat değil genel olarak hastanelerden de korkmak dayım çünkü hastane ortamı beni boğuyor yani ben ameliyat olma gibi bir durumla çok kötü sıkıntılarla karşılaşabilir çok kötü durumlara gelebilirdim o hastane havasını solumak bile benim moralimi bozuyor içeride olanlar aklıma geliyor bu yüzden ne hayattan zevk alırsım kaçıyor

0

evet daha önce ameliyat geçirdim ameliyatında doğumla ilgili ameliyatın 2010'da oldum son ameliyatını da 2018'de oldum gerçekten insan ameliyat masasına yattığı zaman kendini çok kötü hisseder ve acaba ben bu ameliyatı sağ çıkabilir miyim ilk ameliyatında çok riskli ve hiçbir doktor tarafından kabul edilmiyordu devlet hastanesinde gitmedim doktor kalmadı kimse üstlenmedi riskli de olduğu için hiç bir doktar kabul etmiyordu özel hastanede oldum yani ayağa kalkacağımı hiç inanmıyordum ama çok şükür demek ki eğer allah şifaverse verir sonunda 2 senede zor toplandım ve çok şükür şu anda idare ediyorum.

0

evet daha önce ameliyat oldum yıllar önce çocuktum tabi ozamanlar . bulaşık yıkamaya çalışırken fincanın kulpu koparak parmağıma oturmuştu. baş parmağım kanamaya başladı ve çok derinden kesilmişti. daha sonra polikinliğe gittim doktor derin kesildiğini ve tendonların koptuğunu söyledi zaten parmağımı haraket ettiremiyordum öylece kaldı. sonra daha iyi bir hastaneye gittik detaylıca incelendi ameliyat olmam gerektiği söylendi. parmağımdan ameliyat oldum. sonra koskoca kolumu alçıya aldılar dirseğime kadar gerçekten komik görünüyorum. bir parmakta dirseğe kadar alçı. biraz zaman sonra alçı çıktı ancak benim parmağım sertleşmişti
hala kıpırdatamıyordum . doktor fizik tedavi önerdi bu esna da atel takıldı parmağıma. fizik tedavi de çok zorlanmıştık parmağı hareket ettirmek eski haline döndürmek için hiçbir zaman eskisi gibi olmadı ama yine de oynatmaya yani kullanmaya başladım parmağımı enkazından buna da şükür . işte böyle bir anım oldu. bazen hatırlar yer yer gülerim kendime

0

geçen sene bu zamanlar oldum ben .. olması gereken zorunlu bir durumdu nefes alma problemi için

0

bende kalp rahatsızlığı bulunmakta çok küçük yaşlarımda bundan dolayı bir ameliyat geçirmişim ama tabi ben o zamanı hatırlamıyorum ben kendimi bildim bileli asla ameliyat olmadım ve bundan sonrada kesinlikle ameliyat olmak istemem.

0

ben bundan 4 sene önce ameliyat oldum. maç oynarken halı sahada bileğim kırıldı ve platin takılması gerekti.

0

hayatım boyunca hiç ameliyat olmadım. olmakta istemem yani. inşaallah öyle bir durumla karşı karşıya kalmam hiç.

1

ameliyat olmadım hiç. aşılar dışında iğne bile olmadım. sanırım hayati bir durum söz konusu olmadıkça olmam da. yani ihmal eder ertelerim son aşamasına kadar. iyi bir örnek değilim ama canım çok tatlı ve acı eşiğim çok düşük.

0

bisikletten dustum sol kolumun eklem yerı dagıldı 2 yıl tedavi surdu. 2 defa ciddi buyuk amelıyat geçirdim. aksi halde sol kolumu kaybediyordum. 40 yılın başı 1 defa bisiklete bindim ondanda uctum . bela geliyorum demez dam diye tepeme çöker :):):)))

0

ben çok şükür hiç ameliyat olmadım yani rabbim olanları da yardımcısı olsun ne diyeyim.

0

evet ameliyat oldum.damar tıkanıklığı vardı bende onun ameliyatını oldum.gerçekten çok çok zordu rabbim bu durumları yaşayan herkese sabır versin.1 hafta kadar yatakta kalmıştım hiç unutmuyorum gerçekten adım atacak halim bile yoktu o kadar çok zorlanıyordum.geçti bitti ama zordu yani ve eminin her ameliyatın kendine göre zorlukları falan baya oluyor kolay geçmiyor asla.annem bundan bir ay önce gözlerinden ameliyat oldu göz ameliyatı nasıl oluşan ağrılarına çok iyi biliyorum kesinlikle göz ameliyatı çok zor ben yaklaşık 2 hafta boyunca annemin gören gözleri oldum.görmüyordu ,ağrı yaşıyordu.allah herkese şifa versin.

0

elimde kırık vardı bunun için ameliyat oldum. platin takıldı

0

sezeryan oldum. o da bir ameliyat sonuçta. ama üç gün çok zor .

2

oldum 3 defa kasık fıtığı ameliyatı oldum

0

hayir hic ameliyat olmadim ben... insallah bir saglik sorunu yasayip da ameliyat olmam.