0

evde kalnirsa daha cok artar bu olay insanin temız havaya ihtiyaci vardir.insan bakterilerden arinmasi icinde souk havada şart tabiki.grip salgini ise insanlarin birseye dokundugunda ve ellerini yıkamayinca veya bilincsiz hareket ederek bu tür hastalıklar insanlara bulaşir.

0

şöyle cevap vereyim mikrop hücreleri sıcak ortamda ve nemli ortamda ürerler eyerki eveniz soğuk diyelim mikrop hücresi kendini dondurarak bekler yani mikraplar hiç bir şekilde yok olmazlar
önere bileceğim tekşey eviniz sıcaksa soğutun

0

hayir bitmez bence hastalik sadece disarida degilki

0

ahhhaaa ahhaha oldukça değişik bir yaklaşım. deneyip görmeden bilemeyiz. fakat pek işe yarıyacağını düşünmüyorum. grip bittikten sonra dışarı çıksan da tekrar olursun. insanlarla alakalı birşey değil tek.

0

evde kalmak daha çok hasta eder birden dışarı çıkınca da hasta olabiliriz. evdeki mikroplarda grip olmak için etkili bir neden.

0

insanlar dışarı cikmasalar bile illaki hasta oluyorlar mesela tuvalet alışkanlığı yanlıştır yine enfeksiyon kapıp hasta olur. hep hasta oluyoruz zaten yiyip içtiğimiz herşey hastalık yapıyor çünkü.

1

mikroplar ve virüs vücudun bağışıklığının zayıf olduğu bir anı elbet bulacaktır. ayrıca hastalanmak da vücudun direncini artırır belli ölçülerde. bağışıklık kazanılır. evde durup hiç hastalanmadan mikropla karşılaştığında vücut daha savunmasız olabilir. çok doğru bir tespit sayılmaz böyle düşününce.

0

bitmez heryerden mikrop kapma sansımız var evde güvenli olcaz diye bi kanun yok

0

bitmez yediğimiz içtiğimiz şeylerden yine hasta oluruz.