0

herkesin evinde kalacağını düşünebiliyor musunuz cidden?. bir şey olacaksa eğer bunun kaçışı yoktur, grip bir şekilde zaten olunur çünkü insanlar işe gidiyor ekmek almaya gidiyor oraya gidiyor buraya gidiyor ve bu kaçınılmaz hava yolu ile soluk aldığımız zaman olabilecek bir hastalıktır.

0

herkez dikkat etse duzgun beslense aşilarini yaptırsa vede gerektigi gibi davranip sonrasinda elini ayagini temiz tutsa nefes nefese kalmasa toplum icinde bunlar olmaz zaten.

-1

alakası yok grip heryerde griptir dışarıya çıkmasak bile grip ouruz

0

gripten kacmak için evde kalmak mantık dışı grip sadece dışardaki insanlardan bulaşmaz zaten annem hemen hemen her gün evde yine grip oluyor yani evde olmak gribi önlemek anlamına gelmez kardeşim boşuna kaçma kışın illaki o gribe yakalancaksın.

0

hahahahahha çok komik bir soru olmuş karantina gibi grip sadece evdekilerden ya da dışardakilerden bulunmaz etrafınızda bulunan bir virüs mikrop tan buluşabilir çabuk atlatmak için sık sık el yıkanmalı hijyenik ortamlarda havalandırılan ortamlarda bulunmak gerekmektedir

0

bu seferde evdekilerden bulasir. yani gripten hic bir sekilde kacamazsiniz arkadaslar. :)

0

insan sosyal bir varlıktır. mümkün değil.

0

hayır,çünkü insanlarla çok bi alakası yok gribin tabiki insandan insana bulaşıyor ama en önemli sebebi mikroplar nerde olsan gelip buluyor seni

0

grip evde kalmaya bitseydi bende evdeyken hastalanmazdım :)))