0

evet bencede doğru bir söz bazen insanlar para harcarken giderlerinden fazla harcayinca ödeme yapılınca mebla yetmiyor bu durumda bu yüzden ayağını yorganina göre uzat derler ben çok hak veriyorum bu söze bazen harcamalara dikkat etmeyince sorun oluyor sıkıntıya düşülür malesef

0

dengeli yaşamak istiyen bir insan mutlaka gelirine giderine göre ayarlamalidir harcamalar geliri aşmamalıdır imkanını zorlamamalidir aksine bir hareket bütçeyi sarsar dengeyi bozar insanı sıkıntıya sokup rahatsız eder onun için ayağını her zaman yorganına göre uzatmak lazm yani bir varmış bir yokmuş misali

0

paranı butcene göre gelir giderine göre ayarla sonra mağdur olma demektir.bu ay ben çok düzensiz harcadigimdan ayağımı yorgana göre uzatmamis oluyorum.

0

kendini zengin gösterme durumun yokken bankadan sağdan soldan borç alma sonra daha beter olursun elinde olanla yetinmesini bil demek isteniyor.

1

hımm, burada neden yorgan demişler irdelemek lazım belki battaniye ya da pike.. her birinin ölçüleri farklı olsa da.. gelirinize göre harcamalarınızı yapın fazlasını harcarsanız bir yerleriniz açık kalır hava alır misali deniliyor sanırım.. borç yiğidin kamçısı da neden demişler o zaman? ne tuhaf sözlerimiz var..

0

bu her konuda böyle paran olmadığı zaman çok fazla harcama yaparsan içinden çıkamayacağın borçlarla baş başa kalabilirsin.

0

paran varsa harca yoksa harcama. çok harcarsan basın girer belaya.