0

5 6 dakika için insanın yıllarca çalıştığı emeği çöpe atmak çok saçma geliyor bana 10 dakikaya kadar beklenmeli fikrindeyim

0

bence alinmaliydi yani ne bileyim onlarca emek veriyolar

0

kamu personeli seçme sınavında 15 dakika kuralı olmamalı bence 15 dakikayla insanların geleceğine etki etmek hiç güzel bir davranış değil bu bu kuralların kalkması gerekir

0

geçerli bir sebep varsa evet içeri alınmalılar.

0

hayır alınmamalı. bu tür olaylar sorumsuzluk sonucu ortaya çıkar. erkenden kalk bin gel. önceden haberin oluyor zaten. sınav soruları sızdırılmış olabilir o 15 dakika içerisinde. kurallar uyulmak için vardır. bunu bende yapsam kurala değil kendi akılsızlığıma kızarım.

0

bunu önceden zaten duyuruyorlar.saati kaçta belli.insanlar birazcık sorumluluk sahibi olmamalılar diye düşünüyorum.sonuçta sınav başladıktan sonra sınıfa biri girince diğerlerinin de dikkati dağılır.saatini ayarlayıp gerekirse 1 saat önceden sınav yapılacak yerde olmalılar.o kadar emek verip, sınav saati kaçırmak çok kötü bir durum.tabi ki hepimiz insanız ne olacağı belli olmaz ama elimizden geldiğince saatinde gitmeye çalışmalıyız.giremeyen adaylar için de belki daha hayırlı olmuştur.gelecek seferde daha güzel bir yere yerleşirler.

1

hayır tabiki alınmamalı biz bugün 2 saat önce gittik nerdeyse daha önceki lisans kpss de çok trafik sorunu yaşadığımız için baya erken çıktık orada bekledik 1 saatlik yola gittik üstelik geç kalanların her şeyi hesaba katması lazım bir iki dk geç kalan alınsa bu suistimal edilir ve beş dakika geç kalan da girmek ister bu böyle sürüp gider bir kural varsa sonuna kadar uyulmalıdır.

1

geç kalan zaten sorulardan geri kalacaktır. ilk 15dakika geç kalanlar bence alınmalı