3

ne tarz müzik dinlersiniz?

10 cevap
0

ben türkçe rap dinliyorum her gün çünkü kendimde rapci olduğum için kendi parçalarım var ve gelişmemde yardımcı oluyorlar

0

arabesk dinlerim neden diye sorarsanız bu dünya arabesk olduğu için ama o günkü ruh halime bağlı hangi müzik dinle cegim .

1

genel de arabesk ama arada pop da olabilir

1

o anki ruh halim ne istiyorsa o zaman karar veririm çünkü müzik anı yansıtır. müzik ruhu dinlendirir.

1

lise yıllarında arabesk dinlerken şimdilerde tamamen farklı olan yabancı pop dinlemekteyim.pal station sürekli açıktır arka planda.

1

dâha cok slow ve pop tercih ederim ruhumu dinledirir

2

kulağıma hoş gelen her müziği dinlerim. pop, rap, türk sanat müziği, oyun havaları, karadeniz şarkıları artık hangisini beğenirsem. hepsi olur hiç farketmez benim için. yeter ki beğeneyim.

1

ben en basından beri türkce rap sakı türünü takıp ediyorum. ülkemizde ilk baslarsa istenilen seviyede diğildi. suanda ülkemizde istenilen bir seviyede diye düşünüyorum. ilk baslarda ülkemiz bu tarzı asi stayla ve arsız bela gibi rap yaptıgını düşünen,fakat bu tür müzikle bi alakası olmayan tür müzikler ile rapı tanıtmaya basladı. insanlar rap müzikleri sandıgı bu müzik ile rapın anlamını ögrendi. bununla birlikte gercek rap ile en basından beri ugrasan ceza,sagopa,yener cevik gibi gercek rap yapan insanları tanıdı. ilkkez adanalı dizisinin jenerik müzigi kullandı. cezanın fark var sakısı kullanıldı. sonradan bu müzikte yetenekli oldugunu düşünen bir çok insan albüm cıkardı. bazıları çok tutulurken bazıları tutulmadıgı için piyasadan düştü. bu türde cok basarılı olan gazapizim,hidra,allame,no1,taladro,sancak,sansar salvo gibi çok önemli insanlar piyasaya cıktı. suanda ülkemizde ay yapım sirketi tarafından yatında olan cukur ve avlu dizilerinde jenerik müziğini olarak rap müzikleri kullanılıyor. avlu dizisinin jenerik müziklerini sagopa ve kolera yapmaktadır. cukur dizisinin içerisinde kullanılan ve bir kerede olsa kullanılmış müzikleri gazapizim,hidra,allame,no1,burak king gibi işimler yapmaktadır. suan bulundugumuz bu dönemde oldukca çok derecede tercih edilen bir müzik türüdür. her ne kadar ilk baslarda istenilen kapasite sahibi olmayan rap müziği suanda istenilen kıvama ve basarıda bir sekilde yer almaktadır.

1

yabancı pop ağırlıklı ama kulağıma hoş geler her türlü müziği dinleyebilirim.

1

arabesk hipop dışında kalanları dinlemeye çalışıyorum