0

ben gerek duymuyorum ya bence çok saçma olur youtube kanalı bilgi vermek için instagram’da video hazırlayabilirler ama youtube kanalı yani gerek duymuyorum gereksiz bence.

0

bence acmasina gerek yok zaten cogu kisi para kazanmak icin referans uye getiriyor ve bu uyelerde sitenin ayakta kalmasini sagliyor. ama youtube uzerinde bir kanal acip kendini belirtebilseydi sorumani ekibi, cidden daha cok uye kazanabilirdi diye dusunuyorum ama acmasa da site ayakta duruyor yani :).

0

kendi başına kaliteli bir site bir youtube kanalı içeriğine ihtiyacı yok olsada sürekli üretilicek bir içerik zor olur sonuçta sadece soru bil platformu ama olur sa da ilk aboneler den oluruz

0

youtube kanalı değilde uygulama çıkartması lazım soru maninin zaten referans ile baya kullanıcı çekiyor sistem de baya bir gelişme var güzel olmaya başladı.

0

evet açmaları lazım hem youtube kanalı açılınca youtube platformu üzerindeki bazı kişilerde o kanalı görüp siteye gelebilir ve sitenin reklam kazancı artar ise, bizim de gelirlerimiz artabilir ve bu sayede sitede daha çok kişi üye olup, daha fazla aktifleşiriz. bu yönden bakarsak eğer cidden iyi bir reklam geliri elde edip bizimde kazançlarımızı yükseltebilirler diye düşünüyorum.

0

bence gerek yok...zaten referans sistemiyle yeni uyeler cekmekte.

0

yani güzel olur bir çok insan bu sistem hakkında bilgi sahibi olablir. ve site açısından da çok iyi bir gelir olacağını düşünüyorum.

0

reklam acısından olabilir. kitle artar....

0

youtube kanalı ile platformun bir ilişkisi yok bence sadece reklam için açacak ne tür videolar ağlaşacak ki düzenli olarak bizim soru cevaplarımızı mı bence gereksiz olur.

0

açmaya açarlar da ne gibi videolar paylaşacaklar ki orda sonuçta ordan soru cevap yapamazlar ama canlı yayın yapabilirler.

0

yani ben site yöneticisi değilim ama olsam acardim çünkü site daha yeni olduğu için tanıtmak ve bircok insan getirmek için acilmasi lazım orda kazananlari falan ödeme kanıtları yayinlayabilirler ve reklam getirerek daha fazla kazanç elde ederler buna görede üyeler daha fazla kazanır benim gorum açım

0

gerek yok bence. instagram hesabı bekliyordum açtılar bence bu yeter.

0

bence açarsa çok tutar ve sitenin güzel bir reklamı yapılır