0

cantamda olmazsa olmazim selpek ve islak mendildir. birde biz kadinlar icin ozel seyler. ne zaman nerede ne olacagini bilemedigimiz icin tedarikli olmakta fayda var.

0

evden çıkarken çantamda çorap olur telefonumun şarjı olur sonra alyan olur çünkü paten sürüyorum paten sürerken çorap çok işime yarıyor alyan da tekerleri sökmek için kullanıyorum telefonum şarjı da bir gittiğim zaman lazım olur diye kullanıyorum

0

cüzdan, para, kredi kartı, tarak, anahtar.

0

anahtar, telefon, para ve kedi maması alırım genellikle

0

evden çıkarken çantamda veya yanımda olmazsa olmaz dediğim param kredi kartım nüfus cüzdanı ve tabii ki de cep telefonu bunlar olmadan dışarıya çıkmayı tercih etmem

0

cüzdan su para kuranı kerim anahtar telefon powerbank şarj aleti kulaklık tabletim küpelerim kolyelerim ve tabiki ıslak mendil.

1

kredi kartı,
para,
tabancam,
ev ve işyerlerimin anahtarları,
cep telefonum.

0

tabikide önce cüzdan gelir ,arkasında ev anahtarı ve cep telefonunu olmazsa olmaz bence.

0

tabiki gereksiz olmayan işime yarayan eşyaları yanıma alırım.işime yaramıycaksa yanımda taşıyıp ne yapıyım hem fazlalık olucaak hemde gereksiz olucak.fakat değerli eşyalar işime yaramasa bile yanıma alırım.ben evde değerli eşya bırakamıyorum sebebi ise her eşyanın benim yanımda iken daha güvende olduğunu hissediyorum.kimseye tanıdığıma akrabama babama anneme bir şey emanet edemiyorum.buradaki konu güvenmeme konusu değil mevzusuda değil çünkü ben onlara değil yabancı insanlara kötü niyetlilere güvenmiyorum.evden çıkarken yanıma alacağım eşyalar gideceğim yere bağlı olarak değişkenlik gösterir.okula gidiyorsam telefonumu-bilgisayaramı-paramı-değerli eşyalarımı alırım.normal günlük bir yere giderken değerli eşyalarımın hepsini gine alırım su alırım bisküvi alırım nerde ne olacağı belli değil çünkü.yada sıfır paranız olucak kafa rahat bu olurmu şu olurmu diye düşünmüyorsunuz.evden çıkarkan yapacağım çantanın içinde olan eşyalar bir litre su iki paket bisküvi tablet-bilgisayar telefon paralarım ve t-shirt alırım..

0

en olmazsa olmazlarım kulaklık cüzdan ve kalemdir herhalde ama özellikle kulaklık

0

ben evden çıkarken olmazsa olmazın yanında aldıklarım arasında peçete şarj aleti ve cüzdanımı almayı ihmal etmem. evim olmadığı için anahtarı da yok o yüzden yanima anahtar almıyorum.

0

evden çıkarken yanıma mutlaka cüzdanımı, telefonumu ve anahtarımı alırım. direkmen bunlar aklıma gelir. eğer çantamı alacaksam bir yere gideceksem makyaj çantası, peçete, su gibi şeyler de alırım.

0

kesinlikle ilk başta cüzdanım gelir. daha sonra anahtarım, mutlaka küçük suyum olur. peçetem, ıslak mendilim, onun dışında el kremim, ufak tefek makyaj malzemelerim ruj falan yani bunlar mutlaka olur. telefonum şarj cihazım da olmazsa olmazlarımdandır.

0

evden çıkarken muhakkak kapının üzerindeki anahtarımı almaktır,mendil,cüzdan telefon,ıslak mendil,boş poşet,kağıt kalem gün içinde dışarıya cıktığımda yanımda muhakkak olan şeylerdir,tatile cıktığımda okadar cokturki..birde evden çıkmadan önce muhakkak kapıları camları elektrikleri ocakları kontrol ederim,analasıldığı gibi evde en son ben cıkarım emin olmak için gittiğim yerde rahat tatil yapmak için.

0

çantamda taşıdığım olmazsa olmaz şey, biber gazıdır. illaki çantamda olmalı yoksa kendimi eksik hissediyorum. allah korusun, başıma bir şey gelse, biber gazı en güvendiğim şey. tabi bir de cüzdanım, cüzdan olmazsa kart para falan yoksa bi boşluğa düşüyo insan.

0

çantamda taşımış olduğum cüzdanım oldukça önemlidir. daha sonra rujum gelir. islak mendil be tarak gibi önemli gereçler de benim için oldukça önemlidir. bunları yanımda her daim taşımaya çalışırım .

0

telefonum şarj aletim cüzdanım ve otobüs kartım

0

evden çıkarken çantamda olmasını istediğim olmazım telefonum, şarj aletim, cüzdanım,

0

kimlik, cüzdan anahtar, telefon, mendil kalem

0

cüzdan,ıslak mendil , ruj,telefonum , gözlüğüm, çantamda olmazsa olmazlarım anahtarı unutmamak gerekir.