0

televizyonu, ütüyü, ocağı ve klimayı kapatıp kapatmadığımı kontrol ederim. sonra çantamı kontrol ederim cüzdanımı, paramı almış mıyım diye.

0

eğer birşey düştü takılıysa özellikle tost makinası çaydanlık ütü şarj aleti vs. gibi önemli şeyler önce bunu kontrol ederim kapatmışmıyım diye daha sonra ocak açıkça daha önce yemek yapmışsam ocak açık mı kaldı acaba bir bakayım diye kontrol ederim . en önemlisi de cam kapı vs. herhangi bir yer açık kaldımı diye kontrol eder öyle çıkarım . ne olur ne olmaz diye de kapıyı kitlerim . önlem almak lazım dikkat etmek lazım one olacağını bilemeyiz sonuçta .

0

birçok şeyi genelde bakıyorum unuttun mu diye. mesela ocağı kapattım mı diye kapıdan çıkmadan önce ilk aklıma gelen zaten ocak oluyor genellikle. başka bir şey taktın mı diye var mı diye bakarım çıkmadan. her yerde yeşil kalmış mı diye özellikle bakarım çünkü gerçekten küçük bir çöp dahi görsem onu alıyorum ve hemen çok atıyorum öyle bir özelliğim var. anahtar özellikle alıyorum yanıma çıkmadan genellikle elektrikli de bir şey bıraktım ütü falan yaptıysan onlara bakıyorum.

0

tatile gideceksem tüpü kaparım ,normal bir yere gidiyorsam ocağı kontrol ederim,kapılara bakarım,sulara bakarım,elektriklerin kapalı olup olmadığına bakarım dışarı çıkıyorsam eğer.

0

ütü yaptimsa ütüye tekrar bakarım, ocağı, ışıkları, kapıları kontrol ederim. telefonum yanımda mı bakarım.

0

evden çıkarken ilk önce ocak lar kontrol edilmeli üstünde bir şey unutulabilir .ocak açık kalabilir,başka penceler kontrol edilmeli açık mı kapalı mı,elektrik düğmeleri kontrol edilmeli.elektrik prizleri kontrol edilmeli gereksiz takılı bir şeyler varsa prizden çıkarılmalı,kapıyı çekerken anahtarı kontrol etmeliyiz.kapıyı kapadığımızda anahtar arkada kalmasın diye

0

tüp doğal gaz ateşli herşey su elektrik bunlar

0

genelde ben kontrol etmem ama annem eder.
ocagin gazini kontrol eder,isiklari kontrol eder,kapinin kilidini kontrol eder vs vs.