2

en beğendiğiniz üç kitabı yazar mısınız?

daha fazla da olabilir tabi ki

14 cevap
0

ilki iki yeşil su samuru anaları babaları sevgilileri ve diğerleri . ikincisii zülfi livanelinin kardeşimin romandır. üçüncüsü ise puccanın serilerini zevkle okumuştum ve beğendiğim kitaplar bunlardır. size tavsiye edeceğim ölmeden önce okumanız gereken roman : kardeşimin hikayesi olsun . müthiş sonla bitiyor.

0

gülü arayan adam - yavuz bahadiroglu
hakan menguc - ben ney'im
yalnizligimdan sev beni - ezgin kilinç
ek tavsiyem kesinlikle okuyunuz ;
stefan zewing - satranç

0

en sevdiğim kitaplar şu şekilde : john simitten psikopat, ahmet batmandan beni içinden sev, ve yine john simitten hortlak . tavsiye ediyorum inanın pişman olmayacaksınız

0

çocuk kitabı diyebilirsiniz ama kesinlikle küçük prens, robinson cruse ve çanakkale geçilmez.

0

harry potter serisinin büyük bir fanatiği olduğumu söyleyerek başlayabilirm çünkü tam olarak kçocuklğum geçirmiş olduğum efsane bir seridir.
aklından bir sayı tut sonu bir kısımdan sonra tahmin edilebilir hale gelse de kurgusunun çok zekice olduğunu düşünerek bu kitabi da buraya yazmak istiyiorum.
moskof cariye yanlış hatılramayıor isem yazarının adı ipek altın yeleklioğlu olması lazım.
buraya tabii ki de bizim ve diğer dünya eebiyatlarından okunan ve en sevilen kitapları yazmak daha kabul edilbilir olur ama onlar konusunda çok fazla ortak fikir oldğu için burada daha yüksek ihtimalle ismen yazılı olacakları için kendi içimde genel kaliskler dışında olan ama etkisi de oldukaç büyük olan bir kitaplar ile cevap vermek istedim.

0

vadideki zambak
budala
iki esir

0

benim en sevdiğim kitaplar
çalıkuşu
şeker portakalı
3. kitabın ne olduğunu henüz bende bilmiyorum ama bu iki kitabı şimdiye kadar 3 kere falan okumuşumdur yine verseler elime yine okurum o derecede seviyorum özellikle şeker portakalı o kadar güzel ki ağladı güldüm üzüldüm sevindim ben o kitapla

0

benim en sevdigim, en begrndigim kitaplar şöyle.. ayse kulin'in veda, umut, hayat, hüzün var. sonra yine ayse kulin'in sevdalinka ve fureya adli kitaplarini, iskender pala'nin iki dirhem bir cekirdek kitabi ve babil'de ölüm istanbulda ask kjtabi. daha bir suru kitsbi begenerek okudum da simdi aklima gelmediler. aklima gelenler bunlar.

0

agatha chrıste romanları seçemem hepsi ilk üçte.türk yazarların da ise en iyi polisiye osman aysu .okuduğum kitaplarının hersi çok güzel polisiyeydi.

1

vadideki zambak
bitmeyen aşk
nefes nefese

1

cop plaza
gonul hanim
sherlock holmes
ama bu konuda ki tercihleri neredeyse hergun degisiyor

1

en beğendiğim, aklından bir sayı tut, beyaz zambaklar ülkesinde, başını vermeyen şehit kitaplarını severek okudum.

2

olasılıksız, uçurtma avcısı, bir dinazorun anıları

1

suç ve ceza - dostoyevski
safiye sultan - ann chamberlin
acımak - stefan zweig