0

sevgilim varken insan merak ediyor sadece öyle saçma bir şey her seferinde farklı bir şey söylüyor güvenebiliceğin bir şey değil yani

0

bir zamanlar bir sevgilim vardı. kendinin beni sevdiğini zannetmiyordum. aldattıgına dair bir takım düşünceler içine girdim. bu nedenden dolayı çok güzel bir denemek amaclı plan yaptım. bir arkadasımın adına fake bir hasap acıp,ona takip istegi attım. uzun bir zaman bu hasapla onunla konusup onu denedim. benimle sevgili olmasına rahmen o hasapla komuyor ve bunu bana söylemiyordu. bende bu deneme seyini bir nevi intikama cevirmek istedim. ilk ihanetime bu kız tarafından gördüm. bi müddet bu hasap üzerinden konustuktan sonra buluşma teklifi sundum. bu buluşma teklifini kabul etti. ben bu buluşmaya arkadasımı gönderdim. bende uzaktan izledim. bir müddet bu olay böyle devam etti. ondan sonra zamanla kız bu çocuga gercekten aşık oluyor. bu resmen bir nevi tapma gibi bir sey. bu çocukla cinsel ilişkiye giriyor. bir nevi resim,yazı,videolar ile cinsel sohbetler ediyor. bu resim,video ve yazılar çocuk tarafından bana geliyor. bir müddet daha devam etmelerine izin veriyorum. bu zamanda bende yapmam gereken en iyi planı yapıyorum. bir zaman sonra planımı tamamlıyorum. tabi sürecte kız hala benimle sevgili ve beni aldatmaya devam ediyor. bunu benim bilmediğimi zannediyor. bir zaman sonra plan tamam oldugu için bu planı devreye sokuyorum. kızı arkadasımın evine davet ediyorum. eve gelen kız arakasımla cinsel ilişkiye giriyor. eve daha koydugumuz kamara ile bunları kayıt ediyoruz. kızın ailesine bu videoları izletip kızlarının nasıl bir sey oldugunu gösteriyoruz. kızın ailesi bize teşekkür ederken, kızın hayatını bitiriyor. sevmediği birisi ile evlendirip namusunu temizliyor. aynı zamanda okuldanda alıyor. bu hem bir deneme hemde bir intikam hikayesidir.

0

bence bu konudaki en güzel test gözlerinin içine bakmaktır.gözlerine baktığınızda içiniz sımsıcak olursa ve sevgiyle bakıyorsa hala ümit vardır demektir.

0

sevgilime güven testi yapsam refleks gösterir ölçer aleti bozar diye düşünüyorum.güven biteli epey oldu fakat bazı nedenlerden birarada duruyor gibiyiz.eskisi kadar olmasa da çapkınlık huyunda vardır.

0

çoluk çocuk işi bunlar bence. test yapayım derken ne kocasını elinden kaybedenleri gördük.