1

türkiyemin her yeri çok güzel ama özellikle urfa,mardin, van yani doğu anadolu gezip görülmeli diye düşünüyorum

2

şanlıurfa ilk sırada. safranbolu ilçesiyle karabük ikinci sırada. bir şehir olarak değil ama karadenizin tamamını görmeyi çok istiyorum bir de.

1

kesinlikle ankara görülmesi gereken bir şehirdir. tarihi olarak oldukca önemli yerlere sayiptir. bunlardan en önemlisi atatürkün mezarı ankarada bulunmaktadır. vehbi koç,mustafa ali koç gibi kişilerin müzeleri ankarada yer almaktadır. türkiye büyük millet mecliside ankarada yer alır. ülkenin en güzel manzarasıda ankarada ankara kalesinden izlenebilinir. bir çok bakanlıgın ve kurumunda yerleri ankarada yer alır. zamanında idamları ve işkenceleri ile bilinen suanda müze olan ulucanlar cezaevi muzeside ankarada yer almaktadır. bu yüzden ankara görülmesi gereken bir yerdir. bu benden size bir tavsiye. ben ankarada yaşadıgım için benim görmek istediğim sehir izmirdir. izmir denilince akla ilk basta ulu önderimiz mustafa kemal atatürk gelmektedir. kumrusu ile mesur olan bu sehire gitmek için fırsat kolluyorum. izmir genel olarak tatil amacı ile secilen güzel bir ilimizdir. turizim bakımından en çok tercih edilen bir ildir. izmir dinildiği zaman akla direk izmirin kızları güzel denildiği için gelen bir seyde kızlarıdır. allah sahiplerine bagıslasın. hepsi bacım olsun yanlış anlamayın. sadece izmiri tanıtmaya calısıyorum. saydıgım nedenlerledeb dolayı izmire gitmeyi istiyorum. ankara dısında yaşayanlarında ankaraya gelip,görmesini tavsiye ediyorum.

2

direk karadeniz ve doğu bölgelerinin şehirlerini görmek istiyorum , doğudayım ama daha şehirlerini gezemedim , karadeniz'e gittim aşık oldum ama hala gitmek istiyorum

0

trabzon -rize
şanlı urfa
mardin
hatay
diyarbakır
erzurum