0

hiç böyle bir merakım olmadı.ama gömü arayanlar var.bazen gazetelerde televizyonlarda görüyorum.

0

ben aramadım ama arayanların hikayelerini dinledim

0

hayır canım bu zamanda gömü arama mı kalmış ben kendim hiç aramadım çevremde arayan insanlara da rast gelmedim olsaydı eğer böyle bir bilgi olsaydım yapar mıydım tabii ki de yapardım ama yok yani hani köylerde yaşayan insanlar muhakkak yapıyordur yapmışlardır ama ben kendim hiç yaşamadım ve şehirde böyle şeylerin yapıldığını pek görmedim denk gelmedim keşke olsaydı da yapsaydık

0

hayatımda hiç gömü aramadım.
şimdi düşününce bir yerdeki gömüyü arama planı çok heyecanlı olacağa benziyor.
çevremdeki insanlar da gömü falan aramaya hiç çıkmadı. eğer çıkan varsa da ben bilmiyorumdur.
gerçekten gömü arayan biri olsa belki eşlik edebilirdim.
hayatta eğlenceyi severim.
aksiyon, macera falan belki hayatıma neşe ve daha anlam katabilir.

0

hayatımda hiç gömü , kazı veya hazine avcılığı yapmadım . hep merak ederim acaba nasıl bir şey , nasıl bir his diye . ama örnek verecek olursam en yakınımdan ; dayım zamanında bu işlerle uğraşmış . 5 katlı bir bina boyutundaki taşın köşesini birkaç arkadaşıyla kazarak çok buyük bir hazine bulduğu söyleniyor . dayım yaklaşık olarak 13 yıldır ortalarda yok . yaşıyor mu onu bile bilmiyoruz . ama tahminlerimize göre gömüyü buldu gerekli mecralara ulaştırdı ve parayı buldu .

0

arayan hattâ değerli şeyler buldukları söylenen kişiler oldu çevremde. ne kadar doğrudur bilmem. ben de aramayı düşündüm ama inşallah ileride artık :)