0

başıma birşey gelmiceni bilsem satıp hemen paraya çeviririm sonra hayallerimi gerçekleştiririm yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım ederim kendime en güzel manzaralı yerden villa alırım en güzel arabalara binerim tabiki dünya yı gezmeye çıkarım merak ettiğim yemekleri yer merak ettiğim eşyaları alırım hep gezerim yatırım yapmayıda unutmam tabiki.

0

aman yarabbim neler yapmazdım ki. bir kere gömü bulsaydım kendime saklardım şimdi kıvırmaya gerek yok. sonuçta gömü bu geçmişten kalmış olmuş bitmiş ötesini düşünmezdim. ailemle paylaşır kimseye söylemezdim. muhtemelen bankaya da yatıramazdık o kadar çok para anlaşılır diye . ne şeytanlıklar düşündüm şu an kendime güldüm. sonra ilk işim bir ev almak olurdu. ayrıca yazlık ev alırdım çeşitli ihtiyaçlarımı karşılardım. araba alırdım kendime şöför tutardım. karavan alırdım kamp yapmak için çeşitli malzemeler alır bir sürü kitapla donatırdım her yeri. mümkünse eğer yat alırdım oho bu istekler bitmeyecek galiba. en önemlisi hayvanlara yardımcı olur onların aşılarını yaptırma da olsun yiyecek yardımı barınak yardımı olsun bütün ihtiyaçlarını karşılamak isterdim.

0

devlete falan vermem.hepsini satarım paramı alırım.

0

değerini öğrenmeye çalışırım, ardından da resmiyete yani yetkililere bildirsem bana ne kadar pay kalır onu hesaplarım, ona göre beni tatmin etmezse şahsen kaçak yollarla satmayı tercih ederim

0

bir bahçemiz yok, ama olduğunu farz edip bir gömü bulursam eğer, direk yetkililere bildirirdim.
dokunmazdım bile.

1

bahçemde gömü bulursam bunu hemen yetkililere bildirirdim. ama bulunan gömü sadece altından ibaretse bunu yetkilerle paylaşırım ve altınları almak için resmi tüm işleri hallederdim. ondan sonra ne yapacaksam karar verirdim. benim başıma böyle bir şey gelse tüm parayı ilk önce bankaya yatırırdım. zira evde durması sakıncalıdır. daha sonra bu parayla iyi bir tatile giderdim. bu tatil büyük bir ihtimalle yurt dışı tatili olurdu. ardından daha büyük ve deniz manzaralı bir ev alırdım. sonra son model bir araba alırdım. ama ne iş yapıyorsam onu asla bırakmazdım. daha sonra parayla ihtiyacı olan insanlara verirdim. eğer hala elimde çokça para varsa bir eğitim kurumu açardım. bu kurum büyük bir ihtimalle ilk okul olurdu. daha sonra imkanım kalırsa başka bir okul daha açmayı planlardım. sonra yaşadığım şehre iş imkanı sağlayacak bir işletme açardım ya da bir fabrika da olurdu. çeşmesi olmayan köylere çeşme yaptırırdım. daha bir çok şeyi yapmak isterim fakat şimdilik bunlar aklıma geldi.

0

bahçemde gömü bulsam devlete verirdim