0

evliyim bi bayan olarak ailemle yaşamıyorum kendi ailemi yuvamı kurdum eşimin ailesiyle de yaşayamam kendi ailemle de ev ev üstüne olmaz derler misafirliğe gittiğimiz de yada bize geldiklerinde bile evin içinde birbirimize davranışlarınız değişiyor kavga etmiyoruz ama kendi evimde eşimle tek iken istediğim zaman yatıp kalkan biz birileri varken biz olamıyoruz eşim soğuk davranıyor aslında tam soğuk olmasa da utandığı dan mı bilmem yanıma pek oturmuyor bile bu sadece kendi ailesi değil benim ailem için de gecerli oda bundan şikayetçi bende günlük evde nasılsa öyle değil mişim öyle söylüyor normal zamanda yanından ayrılmayan ben sadece bişey sormak için yaklaşıyor muşum ama çok şükür herkes kendi evinde yaşıyor aile her zaman iyidir ama uzak olmaları en güzeli

0

ayrı yaşıyorum eşimle birbirimizi en olduğumuz haliyle bi evin içine girince daha da iyi tanımak adına bu güzel bişey

0

büyük ihtimalle ayrı yaşıcağımı düşünüyorum

0

aile ile birlikte yaşamak asla istemem bence herkes kendi düzenini kurmalı ayaklarının üstünde durmalı bir ailede kalabalık olmak güzeldir.ama yalnız eşinle cocuklarinla olmak daha iyidir.onlar biraz farklı düşünüyorlar bizim dusuncelerimizle uymuyorlar ben asla yapamam aileye birlikte yaşamak zor gelir.ben ayrı yaşıyorum kafamiz rahat çünkü aile yaşayanlar sorun yaşıyorlar düzen kuramiyorlar onun için ben yapamam özgür olmak iyidir.

0

aslında aile ile yaşamak iyidir. ama bu devirde aile ile yaşıyacak kız yoktur. ve bulmak ta çok zordur. ama evlendikten sonrada başka eve çıkman normaldir. çünkü annenin ve babanın olduğu evde artık rahat edemezsin onun için evden ayrılmak daha iyi olabilir.

0

ayrı yaşarız inşallah kaynana yanına gelin gitmem:(

1

ev ev üstüne olmaz derler halk arasında çok doğru. sıkıntıları da yanında getiri böyle bir yaşam şekli.

0

evlenince eşimle ayrı bir yerde yaşamayı tercih ederim.
çünkü evli olunca herkesin kendisine ait bir düzeni oluşmuş olur.
herkesin kendi düzenini kendi kurması bana göre en mantıklı şey.
sonuçta ailemle birlikte yaşarsam ailem benim yaşantıma elbet karışacaktır.
ben ve eşim bunu istemeyiz.

0

evlendim ve kendi evimizde oturuyoruz.
zaten evlenince ailesiyle yaşayan kız sayısı çok azdır. :)

0

evlenince genelde aileden ayrı yaşanır. istisna durumları olabilir ama bence evlilik evlendiğin kişi ile ayrı ve yeni bir hayat kurmaktır. o yüzden eğer evlenirsem ailemden ayrı yaşarım.

0

evlenince ailesiyle yaşayan kız görmedim :)