0

evlenme kararını vermek oldukça zordur. bu kararı veren herkes mutlu olmak ve mutlu edebilmek için bu kararı verir. kararı verirken elbette geçmiş deneyimleri de etkili olur. kimse ayrılacağını düşünerek bu kararı vermez. iki insanın aynı evi paylaşmaya başladıktan sonra elbette güzel günleri olacağı gibi tartışmalı yada sıkıntılı günleri de olacaktır. o anlarda her iki taraf yeri geldiğinde alttan alabilmesini bilebilirse gün geçtikçe çatısı sağlamlaşan mutlu bir evlilikleri olur.

0

evleneceğimde mutlu da olacagım mutsuzda ama evli

0

evlilik her zaman hergün mutlu mesut olmak için amacıyla yapılır.evlenirken ömür boyu sürdürmek için evlilik yapılır. evliliklerde bazen tartışmalar ve anlaşmazlıklarda olabilir böyle olduğunda hemen ayrılma yoluna değil sorunları çözme yoluna gidilmelidir.her zaman için arkaya bakıp dönüp bakmak gerekir ama ben bu evlilikte ne hata yaptım diye sorgulamalı çünkü bir evlilikte huzursuzluğunun sebebi tek taraflı değildir.

1

evlilik bir iki günlük birşey değil. bir ömür boyu sürdürmek niyetiyle girilen bir kurum. o nedenle insanın kendisini mutlu hissettiği zamanlar olacağı gibi durup düşündüğü, kendisini eleştirdiği, bazen pişmanlıklar bile yaşadığı bir süreçtir.

mutlu günler çoğunluktuysa hepsi normal kabul edilmelidir.

1

ben evleneli iki ay oldu ve çok mutluyum.

1

bunu zaman gösterecek ve siz zamanla bu sorunun cevabını alacaksınız.